2777
2789
زیر بغل و بیکینی 80 دایوود 2019

از دایود راضی بودی؟ موها برنگشت؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
عزیزم شما کجا میری؟ سری یه‌بار مصرف میذاره هردفعه؟ یا همون اول سری مخصوص خودتو بهت داد؟ چون من دلم ن ...

شما لیزر خوب پیدا کردی ؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام,عزیزم شما از کلینیک باران راضی بودید لیزرش؟من اللن گلشن میرم میخواستم بدونم اونجا چجوریه؟

من از باران خیلی راضی ام 6 سال پیش دو بار رفتم برای بیکینی زیربغل عالی جواب داد و در نیومد

من  از دستگاهای لیزر متفاوتی  استفاده  کردم ولی بدلیل اطلاعات ناکافی متوجه شدم شبه لیزر بودن چون از ژل استفاده میکردند و جوابدهی واقعا ضعیف بود، پیشنهادم فقط کلینیک رز سفید مشهد هست

هم تایم دهی عالی دارند و هم اینکه سری شخصی دارید و با بدن تماسی ندارد. فاصله جلسات هم ۲ ماهه تا ۶ جلسه است.

خدمات زیبایی و آفرهای فوق العاده ای هم  میزارند

اینهم شماره ی خودم هست اگر سوالی داشتید درخدمتم

۰۹۳۶۱۰۳۱۳۰۳

+989014662373 این شمارشونه بزنگین بپرسین  مطب دکتر منیره صحرایی

سلام نه منیظه صحرایی اصلا کارش خوب نیست من کسی رو میشناسم‌رفته بود خیلی ناراحت بود هم اخلاق و برخوردشون هم قیمتشون خیلی بی انصافه دستگاهشم قدیمیه