2777
2789
عنوان

زن داداشام ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 88 پست
میفهمم شوهر خودمم همینجوریه بگم بالای چشمت ابرو میره خونه مادرش به نظرم پوست سفیدو خوشگلی تاثیر داره ...

نه عزیزم ربطی نداره به اینا...

زن دلداشتت ذاتش خرابه مطمعنن اگه زشت هم بود بازم هرز میپرید

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
عزیزم چرا فک میکنید این رفتارتون نشونه روشنفکریه؟؟؟  برادرشهههههه برااااااددررررر  نمیتو ...

دقیقا عزیزم دیدن برادرم واینکه الان از دخترشم دوره و بچه برادرم که دختره میترسیم مثل خودش بزرگش کنه، زنشم خیلی بد بچرو میزنه 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی رابطه هم داشته ؟ 

نمیدونم خدا بهتر میدونه به برادرم که اینجوری گفته دیده بودم که سوار ماشین پسر میشه اما بقیشو نمیدونم 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
[QUOTE=106045187][QUOTE=106045087]تا راحتر به هرزگی هاش ادامه بده[/QUO  انشاالله داداشت هرچه زو ...

ببخشید😂😂😂

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
یکی از اشناهای ما زنش مث زن دادش شما بود چن سالم  بزرگتر از شوهرش بود با دوست شوهرش دوست شد اون ...

همیشه از همین ترسیدیم چون بردارم تازه به ما گفت که پارسال رفته خونه دیده مشروبو چندتا لیوان ویه انگشتر مردونه توخونس به زنش زنگ میزنه میگه من خونه خواهرمم کلید خونرو ادم به دوستم با نامزدش رفته اونجا برادرم باور نکرده وکلی باهاش دعواکرده ولی چه  فایده 

شاید اینجا واقعا کلید داده ب دوستش وگرنه اینقد احمقه ک مدرک جرم جا بذاره ؟

به نظرم از پنجره دیده برادرم اومده رفته راه پله بالا چون فکر نمیکرده برادرم به اون زودی بیاد باز خدا بهتر میدونه

واقعا چرا اینقدر مردها بنده زنهای خوشگلشونن خوشگل ها واقعا خوش شانسن 

واقهااااااااا اگه زشت بود صد درصد چند سال پیش ولش کرده بود