2777
2789
عنوان

زن داداشام ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنتا زنداداش داری .. ؟ بعدشم بگو.

سه تا یکیش فقط خداروشکر فرشتس اون یکیو تاپیک جدا میزنم که صفحه اول باشه 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
زن داداشت امتیازاتش چیه که داداشت ولکنش نی؟؟

زیادی زیباس وبردارم قبل زنشم با کسی دوست نبوده اولین شخص تو زندگیشه 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
به داداشم گفته من رابطه هم داشتم داداشمم گفته الکی من داشتم هم میگه نمیتونم کاراشو فراموش کنم همیشه ...

یکی از اشناهای ما زنش مث زن دادش شما بود چن سالم  بزرگتر از شوهرش بود با دوست شوهرش دوست شد اونم عین دادشت بود چنبار رفت ب پسره گف دست از زنم بردار شکایتت میکنم زنه پرو پرو میگف باهاش بودم رابطه داشتم اینم اینقد زنه رو کتک زد مجبورش کرد پسررو ب بهانه ای بکشونه خونه شوهرش ب دوستشم میگه اونم میاد میره قایم میشه پسره ک میاد با قمه میکشنش الانم حکم اعدامش اومده بیچارها داغونن مادر پدرش کارشون گریس چون ار اولم مخالف ازدواجشون بودن پسره عاشقش بود زنه هم ازاد کردن بعد دوباره زندانش کردن شما هم زودتر دادشتو نجات بدین تا کار ب جای باریک نکشیده  

مردم چه شانسایی دارن به خداا..خیانت میکنن هزار تا کثافط کاری دیگه بازم شوهراشون رو سرشون میذارن براش ...

میفهمم شوهر خودمم همینجوریه بگم بالای چشمت ابرو میره خونه مادرش به نظرم پوست سفیدو خوشگلی تاثیر داره چون زن داداش من  اینجوری بود مثلا کمک نمیکرد برادرم میگفت عروس نباید کار کنه خودش کار میکرد میکرد میگفت یه وقت  پشت سر زنم نگین کار نمیکنه

چرا برادرت نمی برید روانشناس تا حالا به این فکر نکردید امکان داره برادرتون بیمار باشه 

دعاییش کردن

خوب شماهم برین دعا بگرین ک داداشت ازش دلسترد بشه اینجوری ک گناه داره داداشت

ما پیش هر دعا نویسی رفتیم خوب نبوده ولی زنش دعا نویسیو میشناسه که با اجنه درارتباطه

کاش اینطورنبودخیلی خستم😔

انشاءالله مشکل شماهم حل بشه عزیزم 

عزیزم چرا فک میکنید این رفتارتون نشونه روشنفکریه؟؟؟  برادرشهههههه برااااااددررررر  نمیتو ...

صحبت روشنفکری نیست ولی  وقتی مدام به روش بیاری غرورش میشکنه  ممکنه مسائلی باشه بینشون که کسی خبر نداره  

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره