2777
2789
عنوان

کسی تو سایت هس الان؟توروخدا بیاید با دوست پسرم بدجوری دعوام شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 156 پست

همون لحظه می گفتی مثلا دستتو ببر بالا یه عکس بنداز واسم بفرست ببینم چه لباسی تنته و کجایی که نتونه دروغش رو کتمان کنه

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین ،ممنونم تیکر رسیدن به حاجتم هست

معنیه دروغش چیه🤔

منم متنفرم از دروغ

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار بود جمعه خیر سرم تولد بگیره برام😔خیلی امشب کارش دلمو شکوند شاید بگید خب ی پارک رفته دیگ ولی تو ...

پیچوند دیگه علنی که نمیاد بت بگه بگو بابا تولد نمیخوام فقط باش😂

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید😭❤️
قرار بود جمعه خیر سرم تولد بگیره برام😔خیلی امشب کارش دلمو شکوند شاید بگید خب ی پارک رفته دیگ ولی تو ...

واقعا باید بدونی دلیل دروغش چی بوده بعد تصمیم بگیری

چون رابطه اگه ادامه داشت و رسمی نشد یک سری مشکلات خاص خودش رو به دنبال داره

🍃هرکجاهستم باشم آسمان مال من است🍃

الان تو ديگه بدبين شدي از اين به بد هرچي بگه باورت نميشه اگه آدم پيگيري هستي خيلي اذيت ميشي

خانووم عزیز.مردا از هر ۱۰۰جمله ای که در روز میگن ۱۰تاش دروغه😂😂😂😂

برعکس گفتی چرا؟

از هر ۱۰ تا جمله ۱۰۰ تاش دروغه😲😲😲اینم خط و نشونش+😐

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
همون لحظه می گفتی مثلا دستتو ببر بالا یه عکس بنداز واسم بفرست ببینم چه لباسی تنته و کجایی که نتونه د ...

یعنی بعضی از شما رو باید برد تو سیا تا به بقیه آموزش داد😂😂

در تقابل آب و سنگ در رودخانه همیشه آب برنده است.نه به خاطر قدرتش،بلکه به خاطر همت و پشت کارش.✌.در ضمن حساب کاربریم مال ۹۵بود که متاسفانه ترررکید😭😭😭😭😭😭😭

منم تو رابطم همینجوری بودم واسه همین میفهمم که یه پارک رفتن یواشکی چقدر میتونه عصبی و حتی ناامیدت کنه 

به نظرم تا الآن خیلی خوب رفتار کردی اما اگه دوستش داری بهش فرصت بده که دوباره اعتمادتو جلب کنه اما بذار یکی دو‌روز حرص بخوره بعد آشتی کن و بگو اعتمادمو از بین بردی ، تلاش کن دوباره بدستش بیاری 

مواظب باش پل های پشت سرتو‌خراب نکنی 

ای بابا خواهر پیش میاد بعضی وقتا 

منم نمیتونم دقیقاااا همه چیزو بگم 

چون یا قهر میکنه یا حسودی میکنه همه چیو برام زهر میکنه 

خلاصه با یه دروغ دست به سرش میکنم منظوریم ندارم

تیکر تولدمه😊
چرا نمیخواست بدونی رفته پارک؟ به بیرون رفتنش گیر میدی؟ یا به دوستاش؟ چه دلیلی داشته که دروغ بگه ! چی ...

اره کلا جفتمون حساسیم ب اینکه با دوستامون بریم اینور اونور علی خودشم گفته بو از رفیق بازی خوشش نمیاد

حالا دوستم میگف داشتن قلیون و سیگار میکشیدن چیزی ک هیجوخ از علی ندیده بودم😞😔

شاید چون محدود بوده پنهان کرده و رفته 

ولی خب این مدل بودن ما دوطرفه بود و علیم همینقدر حساسه

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

ب نظرم شما هم زیادی حساسی...فعلا باهاش چت نکن.بعد ک آروم شدی ازش بپرس دلیل این پنهان کاریش چی بوده؟؟؟

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...