2777
2789
عنوان

کسی تو سایت هس الان؟توروخدا بیاید با دوست پسرم بدجوری دعوام شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 156 پست

QUOTE=106031317]قرار بود جمعه خیر سرم تولد بگیره برام😔خیلی امشب کارش دلمو شکوند شاید بگید خب ی پارک رفته دیگ ولی تو ...[/QUOTE]

تو نباید اولش با دعوا میگفتی چرا رفتی و اینااا باید باپنبه سر میبریدی الانم دلیلش بپرس که چرا نگفتی بهم 

برعکس گفتی چرا؟ از هر ۱۰ تا جمله ۱۰۰ تاش دروغه😲😲😲اینم خط و نشونش+😐

عزیزم من یچی گفتم تا بنده خدا آروم شه.مگرنه من خودم مردم و اولین چی که تو زندگیم رعایت میکنم دروغه😏

در تقابل آب و سنگ در رودخانه همیشه آب برنده است.نه به خاطر قدرتش،بلکه به خاطر همت و پشت کارش.✌.در ضمن حساب کاربریم مال ۹۵بود که متاسفانه ترررکید😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کلا جفتمون حساسیم ب اینکه با دوستامون بریم اینور اونور علی خودشم گفته بو از رفیق بازی خوشش نمیاد ...

خب بیا همین دیگه زیاد گیر بدی نمیگه پنهون میکنه

تیکر تولدمه😊

۴ سال رابطه ات رو به این راحتی خراب نکن مطمئن باش پشیمون میشی 

بهش فرصت بده دوباره و ازش قول بگیر دیگه پنهان کاری تو رابطتون نباشه 

اینجوری خیلی بهتره 

یه سوال هم اینجا پیش میاد 

شما اعتمادتون به دوسپسرتون کمتر از دوستتون هست ؟ 

اگه اینجوری باشه هرکسی به راحتی میتونه رابطه ی شما رو خراب کنه 😞🤐😫 

میگفتی علی خطرررناکه علی.علی چندسالشه؟؟

در تقابل آب و سنگ در رودخانه همیشه آب برنده است.نه به خاطر قدرتش،بلکه به خاطر همت و پشت کارش.✌.در ضمن حساب کاربریم مال ۹۵بود که متاسفانه ترررکید😭😭😭😭😭😭😭

ای بابا حالا منم فکر کردم چی شده

خوب بنده خدا خواسته خودش رو واست لوس کنه گفته پام درد میکنه بعد رفته پارک وقتی هم توبهش گفتی کجایی نخواسته بگه خوبم خواسته خودش رو برات لوس کنه

عزیزم وقتی تا این حد عاشقته که خواستگاریت هم اومده دیگه این طرز برخورد به نظرم درست نیست 

اگر واقعا عاشق هم هستین با این رفتارات رابطت رو خراب نکن

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...

بنظرم انقد تحت فشارش گذاشتی واس بیرون رفتن ک مجبور شده دروغ بگه مردا خوششون نمیاد گیر باشی روشون اصن ی رابطه سالم  ب این نیس تو بگی من ساعت فلان میرم ساعت فلان میام تایم بدین باید بهم اعتماد کنید وگرنه میشه خاله بازی

خدا خیلیی دوست داشته ک کمکت کرده قبل این ک محرمش بشی، بشناسیش...با چیزایی ک گفتی، حس خوبی ب این علی ندارم.

عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔
عزیزم من یچی گفتم تا بنده خدا آروم شه.مگرنه من خودم مردم و اولین چی که تو زندگیم رعایت میکنم دروغه😏

عه مردین 😐عزیزم چی میگه این وسط😒

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

خانوماااا اصلا گردنننن نمیگیره ک همش میگ مال امشب نیس و فلان میدونمممم داره دروغ میگ ولی انکار میکنه

نمیخواد حتی قبول کنه

چیکار کنم من؟عقلم میگ دیگ نمیتونم بهش اعتماد کنم و بزارمش کنار

دلم میگ ن نمیتونم بدون اون😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

من اگه بودم کلا به غلط کردن مینداختمش بعد آشتی میکردم. چون یا نبتید به روش میاوردی حالا که آوردی پدرشو در بیار. در ضمن به نظر رابطه شما باهم یکم لوسه. ببخشیدا ولی علیم؟ از این هول بازیا در نیار جونم. تحویل نگیری بهتره.

عه مردین 😐عزیزم چی میگه این وسط😒

شما به خودت نگیر.تیکه کلاممه به سوپرمارکت سرکوچه هم میگم😑😏😏😏

خانوماااا اصلا گردنننن نمیگیره ک همش میگ مال امشب نیس و فلان میدونمممم داره دروغ میگ ولی انکار میکنه ...

بهش بگو یه عکس یهویی از خودش بده معلون شه کجاس

مطمعنی دوستت نمیخاد بینتونو بهم بزنه؟

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔