2777
2789
عنوان

کسی تو سایت هس الان؟توروخدا بیاید با دوست پسرم بدجوری دعوام شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 156 پست
شب قبل اینکه بریم تلگرام دوستم بهم زنگ زد گف من پارکم و علیم اینجاس اونورتر با دوستاش دورهم نشسن اصل ...

اوه اوه

کات فقط😐🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاب😓

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
صبر کن باید بچکونه  یجا بگه که پربازدید نمیشه😁

خب اجازه بدین تایپ کنه بنده خدا.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

عکسو فرستادم و گفتم چرا دروغ گفتی واینا

اصلا باورم نمیشد همش داشت انکار میکر و میگفت عکس مال الان نیس در صورتی ک من ب دوستم اطمینان کامل دارم و خب عکسشم داده بود حتی

کلی حرف زدم بهش گفتم تو دروغ گفتی و میدونسی خط قرمز من دروغه

من انقد واسه تو اشک ریختم ک پاهات درد داره ولی تو منو خر فرض کردی

تو بد کردی و از این حرفااا

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

شایددلیل داشته دلیلش قانع کننده نبود کات کن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
شب قبل اینکه بریم تلگرام دوستم بهم زنگ زد گف من پارکم و علیم اینجاس اونورتر با دوستاش دورهم نشسن اصل ...

توقعت زياده

داري ميگي دوس پسر

شوهر ك نيست وظيفش باشه بهت بگه كجا ميره و مياد

كارش اشتباهه و نشون ميده اونقد ك تو جدي گرفتي رابطه رو اون جدي نگرفته و دوستي كلا همينه و دخترا فقط ميخوان خودشونو گول بزنن الكي و اخرم ي رابطه داغون و شكست خورده رو تجربه ميكنن