2777
2789
عنوان

خانومالطفابیاین ازدست جاریم عصبیم

336 بازدید | 44 پست

1ساله که جاری دارشدم .ایشون ازهمه نظر توسطح پایین هستن وبه این دلیل قصدتخریب کردن منو دارن. هروقت میرم خونه پدرهمسرم ایشون اونجاهستن و با رفتارای گستاخشون منواذیت میکنن مدام تیکه میندازن. همش میگه خوشگلی معجزه لوازم ارایشه. کلا ازظاهرمن غیرمستقیم ایرادمیگیره. متافسانه این خانوم ازدیداقوام جزو چهره های زشته و تناسب اندامشم مث مردهاست ظرافت زنونه نداره امامن هرگزبه روش نیاوردم اما پروشده. بی هیچ دلیلی منو میبینه زمانی که شوهرم حواسش نیست روشومیکنه اونور آما شوهرم حواسش هست گرم احوالپرسی میکنه ازکاراش خستم یه راه حل بدین جوابشوبدم. واینکه هرکاری کنم آون تقلیدمیکنه حتی مطب دکترم ازمن تقلیدمیکنه وهمیشه میگه من ازحسادت بدم 😑😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب. 

شما فقط خوبی، دیگه چرا حساسیت نشون میدی حالا ک انقد سررررتری

خو با اندام مردونش ب شوهرت گرم احدالپرسی میکنه نترس. اگه انقد بده نترس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عزیزم بهترین کار بی محلیه جوابشم نده اینجوری خودت بیشتر حرص میخوری و اون بیشتر بهت تیکه میندازه نادیدش بگیر و هرکار خواستی بکنی بهش نگو نه فقط به اون به هیچکس وقتی انجام دادی تموم شد خودشون میفهمن 

عجب.  شما فقط خوبی، دیگه چرا حساسیت نشون میدی حالا ک انقد سررررتری خو با اندام مردونش ب شوهرت ...

نه عزیزم جلوهمسرم بامن خوبه گرم احوالپرسی میکنه آما وقتی آون حواسش نیست روشومیکنه اونور 

نه دیگه خیلی وقتا طرف پرو میشه هیچ واکنشی پگیره

من  باهاش دیگخ حرفم نمیزنم نقطه ضعفشو پیدا کردم بی محلی میکنم خیلی میسوزه .از جاری من ک دیگه با سیاست تر نیس این اصلا ی عجوبه ای لنگه نداره 

۶۵ تاریخ تولدم نیس همینجوری نوشتم .متولد ۷۴ رم 😉😉
من  باهاش دیگخ حرفم نمیزنم نقطه ضعفشو پیدا کردم بی محلی میکنم خیلی میسوزه .از جاری من ک دیگه با ...

من بخاطر روابط خانوادگی همسرم نمیتونم قطع رابطه کنم اما آون روز به روز گستاخترمیشه

عزیزم بهترین کار بی محلیه جوابشم نده اینجوری خودت بیشتر حرص میخوری و اون بیشتر بهت تیکه میندازه نادی ...

اوایل بی محلی میکردم انگارکه نشنیدم آما آون شدت کاراشوبیشترمیکرد