2777
2789
عنوان

خانومالطفابیاین ازدست جاریم عصبیم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 44 پست
من فقط خونه مادرهمسرم میبینمش اونجا تمام تلاششومیکنه منوبسوزونه. و اینکه خودش باهمسرمن دست میده لباس ...

خب معلومه ک همه کاراش از حسادته.اینکه لباس بازم میپوشه حتما ب خاطر اینه ک میخواد کمی از زشتیشو جبران کنه.دفه بعد ک دیدیش بگو نمیدونم بعضیا با ی هیکل قناس چ اعتماد ب نفسی دارن ک لباس بازم میپوشن

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حساسیت نشون نده لنگه اونو منم دارم یدونه متاسفانه تو ی ساختمونم هستیم من ی چیزی بخرم فوری ب مادرشوهر گزارش میده یا اسباببازی جدید دست پسرم ببینه بلند میگه اینو تازه گرفتی زن عمو خیلیم خسیسه همش پول جمع میکنه بدبخت 

۶۵ تاریخ تولدم نیس همینجوری نوشتم .متولد ۷۴ رم 😉😉
عزیزم حساسیت نشون نده لنگه اونو منم دارم یدونه متاسفانه تو ی ساختمونم هستیم من ی چیزی بخرم فوری ب ما ...

چه شانسی داریم ما.دوستام باجاریاشون صمیمین. این پراز خشم ونفرته نسبت به من .نمیدونم چرا 

چه شانسی داریم ما.دوستام باجاریاشون صمیمین. این پراز خشم ونفرته نسبت به من .نمیدونم چرا 

از حسودی گلم .این جاریا مارو نمیکشن .بزار بسوزن به یه ورتم نباشه 

۶۵ تاریخ تولدم نیس همینجوری نوشتم .متولد ۷۴ رم 😉😉
همسرادم پشت آدم نباشه خوب نیست همسرم همش میگه تو شان خودتونیارپایین. یامیگه نه آون هروقت منومیبینه ح ...

شوهر من ظاهرا پشتم نیست ولی در واقعیت اینطور نیست 

هر وقت من بهش گفتم خواهرات و. مادرت با هم جفت میشن نقشه میکشن علیه من موضع گرفت و میگفت اونا برای کاراشون دلیل منطقی دارن😳😳😳😳 متلک و منطق ؟؟؟تا اینکه دیگه هیچی نگفتم الانم چیزی نمیگه ولی میدونم میره حالشون و یواشکی جا میاره چند بار به گوشم رسیده زنگ زده بهشون