2777
2789
عنوان

بچه ها به همکارام دروغ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 58 پست
خب تو پروندم هست دیگه

حستو می فهمم‌منم مثل تو بودم الان یکم برام عادی تر شده

من ۱۸ ازدواج کردم

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
خب تو پروندم هست دیگه

تنها ایرادش اینجاست که خیلی باید مراقب حرف زدنت باشی ، مثلا تاریخا رو

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۱سالمه ولی ۷ساله که ازدواج کردم خیلی خوشبختم ولی خیلی حس بدی دارم آخه تو تهران یه جوری نگات میکنن ف ...

بچه داری؟

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
۲۱سالمه ولی ۷ساله که ازدواج کردم خیلی خوشبختم ولی خیلی حس بدی دارم آخه تو تهران یه جوری نگات میکنن ف ...

اصلا نیازی نیست بهشون توضیح بدی چند سالگی و چرا ازدواج کردی اگه انقد فضول باشن که برن پیگیری کنن نهایت میگی زود عقد کردم بعد چند سال ازدواج کردم در کل برات مهم نباشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
تنها ایرادش اینجاست که خیلی باید مراقب حرف زدنت باشی ، مثلا تاریخا رو

همیشه این مشکلو داشتم به همه دروغ میگم تاریخ ازدواجمو متنفرم از اینکه مامانم اینقدر منو زود شوهر داد

عزیزم اگ گفتن بگو کا عقد کردیم بیشتر اشنا شیم نامزد بودیم ی ساله عروسی گرفتیم😂😂😂😂😂بدش میگن اون چقد روشن فکرو فلان

یا بگو همو دوس داشتیم بابام گفت نامزد باشین ک رفتو امدتون اشکال نداشته باشه تاببینیم چیدمیشخ دیگ اجازه دادن عروسی کنیم😀😀😀😀😀😀😀

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
عزیزم اگ گفتن بگو کا عقد کردیم بیشتر اشنا شیم نامزد بودیم ی ساله عروسی گرفتیم😂😂😂😂😂بدش میگن اون ...

آخه من گفتم یک ساله باهمیم یعنی عقدو عروسیم یه ساله باورت میشه بازم میگفتن اووو چقدر زود شوهر کردی حالا اگه میفهمیدن ۱۴سالگی شوهر کردم چی

والا من ٢٣ عروسي كرده به همكارام ميگفت همش ميگفتن وااااااي چقدر زود 😂😂 خودشون ٣٠ بودن و مجرد آقايونم كه٣٣ اينطورا مجرد

ولي واسم مهم نبود، چون من متاهل همونجايي بودم كه ون مجردا بودن چيزي كم نداشتم و ازدواجم مانعم نشده بود

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
نه ندارم

باز جای شکرش هست . یه چی بگم کفر نباشه ناشکری نیستا فقط حسمو میخوام بگم خدا قهرش نیاد

من ۲۸ سالمه پسرم ۸ سالشه از این موضوع همیشه خجالت میکشم مثلا جایی میرم می فهمن پسرم ۸ سالشه میگن واقعا؟؟؟؟؟  پسر به این بزرگی داری میگم فکر میکنن چقدر عقب موندم😕😕😕

عزیزم اون خانمایی که تا 40 سالگی مجرد هستن و دنبال شوهر مردم هستن و با هر مردی لاس میزنن و  رو سر زندگی متاهلا خراب میشن خجالت نمیکشن از هرزگیاشون

اونوقت شما خجالت میکشی؟؟؟؟؟؟ مگه چی کار کردی؟

همیشه به خودت بگو لابد خیلی خوب و خوشگل بودم که از سن کم خواطرخواه داشتم 

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین

حتی حس میکنم خواهرم و دوستام در موردم چه فکرا میکنن حتما میگن چقدر افکار عقبه چقدر هول شوهر داشو و این چیزا