دوستان من خیلی زود ازدواج کردم و خیلی از این قضیه خجالت میکشم وقتی همکارام ازم پرسیدن چند وقته ازدواج کردی گفتم ۱ساله الان خیلی حس بدی دارم میترسم یه موقع شناسناممو ببینن آخه من تو سن ۱۴سالگی شوهرم دادن و از این قضیه متنفرم😔😔😔😔
تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
۲۱سالمه ولی ۷ساله که ازدواج کردم خیلی خوشبختم ولی خیلی حس بدی دارم آخه تو تهران یه جوری نگات میکنن فکر میکنن مونده بودی رو دست پدر مادرت که زود شوهرت دادن وگرنه ما رسممونه
عزیزم مهم نیست ،این دروغ ضرر و زیانی به کسی نمیرسونه ،فقط اعتمادبه نفس خودتو بالاتر میبره پس بهش فکر نکن ،شناسنامت نمیبینن ببینن دقیق نمیشن دقیق شدنم بگو عفد کردم عروسی یک ساله گرفتیم،به همکارات بقیش ربطی نداره،مهم فقط شمایی و اعتماد به نفست