2777
2789
عنوان

بچه ها به همکارام دروغ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 58 پست
حرفات واقعا درسته عزیزم ولی الان به نظرت چیکار کنم همکارامو؟

بيخيال شو به روي خودتم نيار

اونا هم به مدارك تو دسترسي ندارن كه ! 

حالا يه سوال ازت كردن رفته 

راه نميوفتن دنبال كپي صفحه دوم شناسنامه تو كه 😂

تازه اصلا مگه كپي دادي بهشون ؟

از اين به بعدم حرفش افتاد بگو منو شوهرم خيلي ساله همو ميشناسيم و با هميم خيلي خوبه از اينطور حرفا... 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
خیلی ربطی به این نداره بیشتر به خانواده ربط داره بعضی خانواده ها دوست دارن بچه هاشون زود ازدواج کن ...

آره اینم خیلی مهمه الان به مامانم میگم شروع میکنه به اینکه خودت رفتی به منچه خوب آخه دختر ۱۳یا ۱۴ساله چه میفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من از نظر چهره تو فامیلامون خیلی خوب بودم این حرف تو درسته ولی آرزوی خیلی چیزا تو دلم مونده مثل ...

واسه چیزی که تموم شده رفته دیگه ناراحتی نکن

همه ی ادم ها حسرت هایی دارن تو زندگیشون

حالا این ها نشد چیزای دیگه

آره اینم خیلی مهمه الان به مامانم میگم شروع میکنه به اینکه خودت رفتی به منچه خوب آخه دختر ۱۳یا ۱۴سال ...

بهش بگی شوهر میکنی یا نه خوب میگه آره فکر میکردم خاله بازیه 

ولی یه چیز بهت بگم

دخترایی که زود ازدواج میکنن اکثرا زود هم گرم بچه داری میشن و درس و کار رو میذارن کنار

حالا شاید درس بخونن اما کار کمتر

رو خوبی هات تمرکز کن اعتماد به نفست بره بالا

افرین که مستقل هستی

خیلی ربطی به این نداره بیشتر به خانواده ربط داره بعضی خانواده ها دوست دارن بچه هاشون زود ازدواج کن ...

منظور منم این بود که تو سن معقول معمولا دخترهای با شرایط بهتر زودتر انتخاب میشن.

من خودم هم تو سن معقول ازدواج کردم نه زیر 18 و 19. 

همه نه اما اکثر دخترهایی که تا سن بالا ازدواج نکردن ولی دوست داشتن عروسی کنن یا ایرادگیر بودن و پرتوقع یا شرایط نامناسبی داشتن وگرنه دختر همه چیز تموم انقدر مورد براش میاد که یه مناسب تر رو انتخاب کنه. بازم میگم نریزین سرم

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین

منم دقیقا قبل ۱۸سالگی هرکی میخواس بیادخواستگاری مامانم میگف دخترم بچس میخواد درسشوبخونه😂😂😂البته راضیم

منظور منم این بود که تو سن معقول معمولا دخترهای با شرایط بهتر زودتر انتخاب میشن. من خودم هم تو سن م ...

خب این که حتما درسته، وقتی شرایطت بهتر باشه ادم های بیشتری همیشه میخ‌وان باهات باشن، قطعا درسته، عموما هم وقتی ادم دورت باشن زیاد، احتمال زود جواب بله دادن هم زیاده، 

اما اونی که موقعیتش خوب باشه و هول نشه واسه ازدواج، بهترین ازدواج رو‌میکنه

ببین من از نظر چهره تو فامیلامون خیلی خوب بودم این حرف تو درسته ولی آرزوی خیلی چیزا تو دلم مونده مثل ...

تمرکزت رو روی جنبه های مثبت بذار

خدا رو به خاطر تک تک نعماتش شکر کن

انگار شما هم مثل من دنبال زیر بغل مار هستی  

منم دقیقا قبل ۱۸سالگی هرکی میخواس بیادخواستگاری مامانم میگف دخترم بچس میخواد درسشوبخونه😂😂😂البته ر ...

والا ما تا قبل لیسانس همین بود، اصلا کسی چیزی به من نمیگفت، سرخود رد میکردن، البته من خودم ازدواج سنتی دوست نداشتم واسه همین مشکلی نداشتم

خب این که حتما درسته، وقتی شرایطت بهتر باشه ادم های بیشتری همیشه میخ‌وان باهات باشن، قطعا درسته، عمو ...

بله منم منظورم همین بود

تو زندگیم از دخترهای ازدواج نکرده تو سنهای بالا خیییییلیییی زیاد بدی دیدم روی دیدگاهم تاثیر گذاشته. یه بار خواستم اینجا بگم گفتم الان همه میان میگن چرا زنان علیه زنان.......

این بود که منصرف شدم