2777
2789
عنوان

بچه ها به همکارام دروغ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 58 پست
باز جای شکرش هست . یه چی بگم کفر نباشه ناشکری نیستا فقط حسمو میخوام بگم خدا قهرش نیاد  من ۲۸ س ...

وااای دقیقا مثل منی در حالی که من خیلی توی جامعه موفقم ولی بازم حس خیلی بدی بهم میده خجالت میکشم

باز جای شکرش هست . یه چی بگم کفر نباشه ناشکری نیستا فقط حسمو میخوام بگم خدا قهرش نیاد  من ۲۸ س ...

اتفاقا من خوشم میاد مامان جوون باشه😍

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زود ازدواج کردم .۳۹ سالمه .دختر ۲۰ساله دارم.

هر کیم میپرسه چقدر زود میگم ترسیدم شوهر تموم بشه😂😂

ولی اینکه کسایی که نمیشناسن فکر میکنن با دخترم خواهریم خیلی باحاله

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند..طلب عشق زهر بی سرو پایی نکنیم
عزیزم اون خانمایی که تا 40 سالگی مجرد هستن و دنبال شوهر مردم هستن و با هر مردی لاس میزنن و  رو ...

مامانمم همینو میگه ولی آخه تو نمیدونی که مامان من نزاشت من نفس بکشم سریع منو شوهر داد همش خداروشکر میکنم شوهر خوبی گیرم اومد وگرنه نمیدونم چیکار کنم

من خیلی حس بدی بهم میده دست خودم نیست 

ميفهمم ولي اونا يه سوال ميپرسن و ميرم بعد تويي كه اينطوري ذهنت درگير ميمونه 

چرا فك ميكني بايد مطابق ميل بقيه زندگي ميكردي تا خوب باشه؟ خوبه تو بري به دختر ٣٠ ساله بگي واي چرا شوهر نميكني ديگه سنت گذشته؟ تو اين حرفو نميزني به كسي چون طوري برخورد كردن كه تو فكر ميكني كار اونا درسته

توام بايد طوري برخورد كنن كه بفهمن از زندگيت و راهي كه رفتي راضي هستي وگرنه هميشه اين حس بد همراهته 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

منم فاصله سنيم با بچه م ٢٢ ساله. به هر كي ميگم بچه دارم اصلا باور نميكنه اگه بگم چندسالشه كه اصلاً ديگه باور نميكنن. باحاله كه... من تا حالا عكس العمل بدى نديدم

آخه من گفتم یک ساله باهمیم یعنی عقدو عروسیم یه ساله باورت میشه بازم میگفتن اووو چقدر زود شوهر کردی ح ...

ولش کن بابا گور باباشون.بذار هرچی میخان بگن بگو ما عاشف هم بودیم نمیتونستیم بدون هم زندگی کنیم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
ميفهمم ولي اونا يه سوال ميپرسن و ميرم بعد تويي كه اينطوري ذهنت درگير ميمونه  چرا فك ميكني بايد ...

حرفات واقعا درسته عزیزم ولی الان به نظرت چیکار کنم همکارامو؟

وااای دقیقا مثل منی در حالی که من خیلی توی جامعه موفقم ولی بازم حس خیلی بدی بهم میده خجالت میکشم

می فهممت . تازه ازدواج کرده بودم سنمو چند سال بیشتر میگفتم

.البته من به خودم میرسم  الانم کسی منو تنها می بینه فکر میکنه مجردم . ولی با پسرم میریم بیرون بهپ میگه مامان همه نگاه میکنن

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

میدونم الان میریزن سرم اما خودم به شخصه دیدم معمولا دخترایی که شرایط بهتری دارن چند سال زودتر ازدواج میکنن نمیگم موفق تر هستن یا نه.

منظورم اینه که این یه حقیقته که مورد بهتر خواهان زیاد داره 

نریزین رو سرم

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین
میدونم الان میریزن سرم اما خودم به شخصه دیدم معمولا دخترایی که شرایط بهتری دارن چند سال زودتر ازدواج ...

خیلی ربطی به این نداره

بیشتر به خانواده ربط داره

بعضی خانواده ها دوست دارن بچه هاشون زود ازدواج کنن

بعضی ها خواستگار زیر ۱۸ سال بیاد اصلا راه نمیدن

میدونم الان میریزن سرم اما خودم به شخصه دیدم معمولا دخترایی که شرایط بهتری دارن چند سال زودتر ازدواج ...

ببین من از نظر چهره تو فامیلامون خیلی خوب بودم این حرف تو درسته ولی آرزوی خیلی چیزا تو دلم مونده مثلا بچگی کردن و همیشه فکر میکنم چرا باید اینقدر زود شوهر میکردم اصلا خیلی ناراحت میشم