2777
2789
عنوان

واقعا متاسف شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 69 پست
کاملا درستهههههه  این قاچاق بنزین رو با چشمام دیدم نوش جونشون حقشون رو اینطوری میگیرن (با در ...

من خانواده ای رو دیدم که اینقد به پدرخانواده فشار امده بود یه گالن بنزین با دست برد مرز و جنازش برگشت

امیدت به خدا باشه
دولت باید ازشون حمایت کنه که متاسفانه تا وقتی مداخله میکنه که پای منافع خودشم در میان باشه میاد وسط ...

گفتن کمک اونجوری حرفشم خنده دار هست نمیشه بیکار نشست حداقل بزارید پربازدید بشه خیرین ببینن یه فکری بکنن

امیدت به خدا باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قدیم بود تا جایی که میدونم دیگه وسیله جلوگیری مجانی نمیدن 

یک ایودی ۷۰۰ تومن با نصب 😂😂 تازه اونم اطمینان نمیده که خوب کار کنه یا نه!!! میگه شاید بهت نسازه و مجبور شی ۷۰۰ تومنو بریزی تو سطل آشغال!!! البته خواهر کوچیکم گذاشت ... قرص هاشونم عوارض جبران ناپذیرتری نسبت به زایمان زیاد دارن !!!

خدا هست.
مرسی که تایید کردی اجرتون با خدا

عزیزم نیازی به تایید نداره هر کی شک داره بزنه تو گوگل مستند ماهی ها در سکوت میمیرند

از شبکه یک هم پخش شد

اولین دوره ریاست جمهوری آقای روحانی که ایشون لطف کردن و اومدن زابل اما دردی دوا نشد

هر کی به حرفای این خانوم شک داره میگم این مستند رو نگاه کنه 

ماهی ها در سکوت میمیرند

یک ایودی ۷۰۰ تومن با نصب 😂😂 تازه اونم اطمینان نمیده که خوب کار کنه یا نه!!! میگه شاید بهت نسازه و ...

من میگم پول نون دارن هزار و پونصد اونوقت بنظرتون وسیله میتونن بخرن؟؟ نمیدونم شنیدین کشک زابلی یا نه مث سوپه بیشتر غذاشون اونه خیلی مفیده اما دیگه برا صبحانه اما اینجا ناهارو شامم استفاده میشه

امیدت به خدا باشه
گفتن کمک اونجوری حرفشم خنده دار هست نمیشه بیکار نشست حداقل بزارید پربازدید بشه خیرین ببینن یه فکری ب ...

بله درسته 

خودمون باید کاری برای هم انجام بدیم

اگه همین حمایت از هم نبود که باید زودتر ازین فاتحه ی اینجا رو خوند. الان برادران من هر دو حافظ مرز هستن 

یکیشون .... و دیگری .... تقریبا با همسر شما همکارن 

اما از نوع .... زابل هم بودن

خودمم دوبار اومدم برای انصرافم از دانشگاه 

الان حداقل امنیتش رفته بالا 

۱۸ سال پیش وحشتناک بود !!!!! 

خدا هست.
عزیزم نیازی به تایید نداره هر کی شک داره بزنه تو گوگل مستند ماهی ها در سکوت میمیرند از شبکه یک هم پ ...

خدا لعنت کنه اون واسطه هایی رو که پول میگیرن حق این مردم بدبخت رو بالا میکشن

امیدت به خدا باشه
من میگم پول نون دارن هزار و پونصد اونوقت بنظرتون وسیله میتونن بخرن؟؟ نمیدونم شنیدین کشک زابلی یا نه ...

عزیززززم بله خیلی هم خوشمزست 

با سبزی خوردن حرف نداره  😊 زابلی ها خیلی صبورن

ارومن و اهل شکایت نیستن براهمین هم مدام بهشون بی توجهی شده،میدونم گلم 

افرادی هم که میرن اونجا عشق دارن که میرن

مثه پزشکا و معلم ها و دندانپزشک ها و.... 

بله صد در صد حق باشماست 🌹🌹🌹 

خدا هست.

من دم عابربانک منتظر بودم اقای جلویی کارتو وارد کرد هیچی نمیزد گفتم اقا خرابه گفت نمیدونم کارتو نمیده دیدم بنده خدااصلا رمزو نزده سواد نداشت گفت ۲۰ تومن پول میخوام با شرمندگی دوتا بچه هم کنارش براش زدم پولو گرفت رفت رسیدش موند موجودیو دیدم دلم‌میخواست بشینم زار بزنم هرچند از وضع لباس مشخص بود

امیدت به خدا باشه
عزیزم منم همسرم نظامیه کنارک زندگی میکنیم اینجا هم واقعا محرومه دیدن تا شنیدن خیلی فرق میکنه

من‌کنارک هم بودم حتی ثروتمند هم دیدم که اونجا بوده تما به اون وضع زندگی عادت داشته اخرین مدل ماشین ما بچه ها پا برهنه حتی کپر نشینا قیمت زمینی که کپر توش هست خیلی بالا هست که منو شما نداریم اما زابل واقعا اخرشه 

امیدت به خدا باشه
زیر پامون نفته.این هموطنان باید عین امارات و قطر و کشورهای نفتی تو پول غلت بزنن.چرا چرا😖

چون آدم حسابمون نمیکنن(ما گوسفندیم)بهتون برنخوره

چون جیبهاشون درازه و گشاااد و پر نشدنی و چون و چون و چون ....

خدا هست.

[QUOTE=105929307]عزیززززم بله خیلی هم خوشمزست  با سبزی خوردن حرف نداره  😊 زابلی ها خیلی صبورن ارومن و اه ...[/QUOTبله عالیه من خودمم خیلی دوست دارم اما خوددن مداوم‌معده درد میاره و بدن به میوه و پروتیین هم نیاز داره کشک فقط کلسیم داره متاسفانه بچه های اینجا خیلی ریزن چون تغذیه درست ندارن

امیدت به خدا باشه