2777
2789
عنوان

واقعا متاسف شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله متاسفانه منم تصاویر زیادی از مدارس و نحوه زندگی درد سیستان و بلوچستان دیدم که واقعا ناراحت کننده ...

میشه بگی به زابل و روستاهاشم سر بزنن

امیدت به خدا باشه
من لخاطر کار همسرم چابهار هم بودم و خیلی جاهای دیگه مث نگورو سراوان خوشبختانه جدیدا به اونا خیلی کمک ...

کاملا درستهههههه 

این قاچاق بنزین رو با چشمام دیدم

نوش جونشون حقشون رو اینطوری میگیرن (با در خطر انداختن جونشون😔) 

ماهی ۴۵ تومن صدقه میگیریم که همونم در راه خدا میبخشیم !!! تا قبل عید میتونستیم با همون ۴۵ تومن دوتا مرغ بخریم واسه.... الان دیگه باید به عنوان پول توجیبی بچه بدی 😊 نمیشه زیاد باز حرف زد 

خدا هست.
عزیزم متن هاتو مو به مو خوندم  احساستو مو به مو درک کردم  احسنت به شما که خیلیییی فرشته ...

والا اوضاع روستاییا مث همه قالی میبافن دستباف اما دلالا یه مقدار خیای کم میدن کشک و اچار درست میکنن اما چون همه دارن کسی نمیخره و روستاها معمولا سن بالا هستن که تا لحظه اخر بچه میارن

امیدت به خدا باشه
پسر اوردن ؟ اخه ادم دیوونه میشه مگه سلطان سلیمانن که پسر بیارن ؟! عزیزم الان دیگه فک کنم تو بدترین ...

نه متاسفانه حتی بهداشت ها هم نمیدن الان یا همون اول بین خودشون تقسیم میسه ولی درکل بچه زیاد میارن اینجوری عادت دارن و دنبال پسرن

امیدت به خدا باشه
اخ آخ که واقعا یکی از دلایلشونم همینه که پسر بیارن  و پسر هم کار میکنه و... پسر میشه مواد فروش ...

متاسفانه به مواد فرو شی نمیرسن میشن معتاد و چون دختر زیاده به راحتی ازدواج میکنن و بچه میارن بدون پول و امکانات و شروع بدبختیای جدید

امیدت به خدا باشه
والا اوضاع روستاییا مث همه قالی میبافن دستباف اما دلالا یه مقدار خیای کم میدن کشک و اچار درست میکنن ...

دولت باید ازشون حمایت کنه که متاسفانه تا وقتی مداخله میکنه که پای منافع خودشم در میان باشه

میاد وسط جنگل های گیلان آلاچیق میزنه ، سرایدار میزاره 

شبی ۳۵ تا ۶۰ تومن از من و شما ... بلههههههه دیگه 

الان که دارم اینارو مینویسم بدجور برافروخته ام 

طفلکی ها اونجا اصلا آب خوردن دارن؟؟؟؟ اصلا شناسنامه دارن؟؟؟ اکثرا حتی هویت هم ندارن 

خدا هست.
توباز یکم پولداری میتونی یخرده کمک کنی من چی توپول رهن و اجاره و جاهازو عروسی خودم موندم یعنی ارزومه ...

عزیزم‌منم پولدار نیستم بخدا قسط و وام دارم اما نمیتونم بی تفاوت باشم وقتی فک کنم بچم یه شب گرسنه بخوابه

امیدت به خدا باشه

اوضاع خیلی فاجعه بار تر از تصورات من و شماست گلم 

این مملکت درست نمیشه تا وقتی سرانش آدم شن 

بازهم ما ایرانی ها پشت هم هستیم 

باید دست های زیادی دست به دست هم بدن که بشه قضیه ی سیل و زلزله ....کمک های مردمی نبود عمرا میشد جمعش کرد.بازهم مگه خودمون کاری کنیم 

خدا هست.