2777
2789

دخترم دیشب میگفت پام درد میکنه کشاله رانش همیشه عادت داره میگه مثلا دستم اوف شده درد داره بوس میکنیم یا پماد میزنم میگه خوب شد دیشب گفت خوب شد ی کم که گذشت ی کم بد راه میرفت وقت خوابشم بود دراز کشید خوابید الان پاشده پاشو زمین نمیزاره گذاشتنی انگار میلزره میترسه محکم بزاره زمین تا هم نمیکنه همین جوری دراز کرده نشسته دستم نمیذاره بزنم 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

زنگ زدم شوهرم بیاد ببریم بیمارستان اما اصلا باد اینا نکرده

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

بعضی موقعا هم خودشونو لوس میکنن میبینن خیلی حساسی‌.مثل پسر من میگه مامان سرم گیج میره.اخه بچه سه ساله چه میدونه سرگیجه چیه  

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه ای ندارم ولی همون بیمارستان بهترین گزینه هست. در نهایت با عکس متوجه میشن چی شده. انشاءلله چیز خاصی نباشه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

در بهترین حالتش ممکنه کشیدگی عضله یا رگ به رگ شدن ایجاد شده باشه. دکتر ببر. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
در بهترین حالتش ممکنه کشیدگی عضله یا رگ به رگ شدن ایجاد شده باشه. دکتر ببر. 

ممنون عزیزم دیروز انقدر درگیر دخترم شدم به تاپیک سر نزدم اصلا  عکس انداختن همون کشیدگی عضله بود پماد داد و گفت تو آب ولرم ماساژ بدم ممنونم