2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید کمکم کنید دارم ازحرص میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 75 پست
سلام دوست عزیز ،به نظرم اومد که همسرتون باوجود لج بازی،هنوز شمارو دوست داره،ولی مهریه اجزا گذاشتن و ...

به نظرتون اینجوری بهتره .اخه ازاول ازدواج هر راهی رو امتحان کردم بلکه باهام خوب باشه ولی نشد .مطمئنم این زندگی سرانجام نداره بخدا خودمم گیجم که چه کنم

یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عموم زنش میخواست جا مهریه همه چیزشو بگیره مثل خونه و ماشین البته باید به اسمش باشه اگه یه چیزی با ...

نه من پول نمیخوام فقط اهرم فشاربود که طلاق بده

وا خوب اگه دوست نداره چرا طلاق نمیده😑

مریضه روانیم کرده.الان منو اینجوری انداخته تو درد خودش با خیال راحت تو اینستا میچرخه

رفتارش باهات خوبه یا ببخشید که میگم باهم رابطه دارین یا خیلی کمه ؟  اخه میخوام بفهمم دلیل طلاقت ...

اونم جزء اش بود الان دیگه برام فرقی نداره 

ن نمیتونه تو ادامه تحصیل تو دخالت کنه مگه نگفتی وکیل داری اون میدونه دیگ

وکیل ندارم فقط از وکیل پرسیدم اینجوری راهنماییم کرد

به نظرتون اینجوری بهتره .اخه ازاول ازدواج هر راهی رو امتحان کردم بلکه باهام خوب باشه ولی نشد .مطمئنم ...

بله امیدوارم،چند روز کشمکش نداشته باشین،توهین و بحثوپرخاش کلا ممنوع،حتی اگه داشت عصبانی میشد دانشگاه هم برای یک هفته اسمشو نیارید،و رابطتون خوب کنید دیگه خودتون می شناسیدش،کمکم که روبراه شد بااحتر ام اجازه دانشگاه رو بگیرید حتتتما.

بعد به ترمیم رابطه دوتاییتون بپردازین،مشغول درس که بشید کلی روحیه تون خوب میشه ونیرومیگیرید تا زندگی و دوباره بسازید،

برای جدایی ودعواهییییچ وقت دیر نمیشه.

توگوگل نوشته میتونه نزاره درس بخونم😭😭

خیلی از زندگی ها برای این خرابه که زن و شوهر بلد نیستند چطور با هم زندگی کنند ،چطور باهم حرف بزنند ،چطور محبت کنندچطور انتقاد کنند و.....عزیزم یاد گرفتن اینها باور کنید از قبولی کنکور راحت تره،پس شروع کنید از حالا ،اصلادیر نیست،شما خیلی جوان هستین ،بههم فرصت بدید.