2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید کمکم کنید دارم ازحرص میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 75 پست
بپرس عزیزم

منم میخوام طلاق بگیرم کلا دیگه شوهرمو دوست ندارم ولی یه بچه ۲ ساله دارم یه خونه مستقل هم دارم ۳ ماهی میشه خریدم خانوادمم میزارن مستقل زندگی کنم به نظرت مهریه بزارم اجرا حداقل ماهی ۶۰۰ میگیرم منم که بیکارم و بچه داری

مهریه بگیرم یا طلاق و حضانت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام طلاق بگیرم کلا دیگه شوهرمو دوست ندارم ولی یه بچه ۲ ساله دارم یه خونه مستقل هم دارم ۳ ماهی ...

خب وقتی نمیتونی باهاش بمونی مهریه به چه دردت میخوره 

یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
خودم قد خر عقل نداشتم چه میفهمیدم .پسرعمم

به نظر من سن ازدواج 26  به بالا که یکمی از بچگی در بیان اخه اینطوری هر دو جنس تباه میشن😐 ازدواج فامیلی هم خیلی بده اگه طلاق بگیری شاید رابطتون با همون بد بشه😥

به نظر من سن ازدواج 26  به بالا که یکمی از بچگی در بیان اخه اینطوری هر دو جنس تباه میشن😐 ازدوا ...

دقیقا عقل الان منم همینو میگه ولی اون موقع بزرگترها باید میفهمیدن

سلام دوست عزیز ،به نظرم اومد که همسرتون باوجود لج بازی،هنوز شمارو دوست داره،ولی مهریه اجزا گذاشتن و ریختن حرمت‌ها باعث شده لج کنه،بهتره حداقل موقت هم که شده و برای دانشگاه رفتن هم که باشه از در دوستی باهاش دربیاید و محبت آمیز و محترمانه ازشون بخواهید اجازه بده برید دانشگاه.

مهریه رو هم فعلا از اجرادر بیارید ،بعدا هم برای این کار دیر نمیشه.شاید به این ترتیب روابط خودتون هم واقعا خوب شد و همه مشکلات حل.

اره خوب مشکل اینا هم هست خودت نگفتی نمیخوامش اینا ؟ 

چرا قبلش نامزد بودم باهاش بخاطر اذیتای عمم گفتم نمیخوام بهم زدم .بازبعد دوسه سال دست ور نداشت گف درس شدم هرچی بگی همون میشه ....منم دهنم بسته شد خر شدم