2777
2789
عنوان

ضربان قلب دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 14652 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شالله ک دوقلو باشن و صحیح و سالم، دارویی چیزی مصرف کردی؟ من دارو مصرف کردم

نه عزیزم،ولی تو فامیل داشتیم همینجوری یهویی بدون ارث و دارو دوقلو باردار شدن منم دلم خواست😍

البته الان دو تا دختر دارم ها ولی دوقلو هم دوست دارم

فرستادم عزیزم 

مرسی عزیزم دیدم اخه کاملشو نفرستادی پایینش نیافتاده .‌..باید بدونم جفتهاشونم جداس یانه؟ تااینجا که یه پسر یه دختر ....و اینکه تو فامیل همسرتون دوقلو بود یاتو فامیل خودتون؟ ایناهم به جنسیت ربط داره 

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
مرسی عزیزم دیدم اخه کاملشو نفرستادی پایینش نیافتاده .‌..باید بدونم جفتهاشونم جداس یانه؟ تااینجا که ی ...

عزیزم همین بود چیزی راجب جفت نبود فقط پایینش نوشته هماتوم داری، 

راستش من با دارو باردار شدم تو دوتا کیسه ن بچه هام کاملا جدا، ناهمسانن، و اینکه تو خونواده شوهرم اصلا ولی خودم عموی بابام دوقلو بود، دختر عموم و پسرعمو بابام هم 2قلو اوردن، ولی میگن ارث از طرف مادریه

عزیزم همین بود چیزی راجب جفت نبود فقط پایینش نوشته هماتوم داری،  راستش من با دارو باردار شدم ت ...

عزیزم اگه از طرف شوهرت بود جنسیت هاش یکی بودن ولی چون از طرف توئه جنسیتهاشون متفاوته ....و اینکه ۹۰ درصد ناهمسانها جنسیتشون متفاوته مثل من 

میگم شرایطتت دقیقا مثل منه منم هماتوم دارم ...خیلی جدی بگیر این هماتوم رو ‌...به من هفته ی شش گفتن ولی من اهمین ندادم اومدم خونه قشنگ کارهای خودمو انجام میدادم تاهفته ی نهم که خونریزی شدید کردم زود رفتم دکتر گفت نترس بچه ها چیزیش نشده ولی باید وباید استراحت مطلق باسی و شیاف استفاده کنی روزی دوتا....از اون روز تاالان لک بینی دارم گاهی هم خونریزی میکنم ولی کلا تو استراحت مطلقم فقط برای دستشویی پامیشم ...دیروز رفتم غربالگری گفت هماتومت انگار جذب شده ولی من میدونم جذب نشده دفع شده چون پریروز یه لخته دفع کردم حدود ۸ سانت ...ولی باز دفع لخته دارم نمیدونم باز چرا میاد اخه گفت هماتوم دیگه نداری

عزیزم اگه از طرف شوهرت بود جنسیت هاش یکی بودن ولی چون از طرف توئه جنسیتهاشون متفاوته ....و اینکه ۹۰ ...

جدی میگی خداکنه ان شالله ک اینجور باشه از آرزوهای بزرگمه ک 2جنس باشن صحیح و سالم 😍

عزیزم شما چند هفته ای؟ 

میگم شرایطتت دقیقا مثل منه منم هماتوم دارم ...خیلی جدی بگیر این هماتوم رو ‌...به من هفته ی شش گفتن و ...

باز خداروشکر ک دفع شد و نیست، دفع بشه بهتره یا جذب؟ 

من هفت هفته لکه بینی داشتم همون روزم رفتم ک بهم گفتن هماتوم داری، منم فقط برا دسشویی بلند میشم و همش درازکشیدم، خداکنه برا منم برطرف شه خیلی میترسم