2777
2789

پولدار واقعا یکی بسه چرا باید چندتا بشن سر ارث همو تیکه پاره کنن؟چون دیگه صحبت از میلیارده 

فقیرا هم چرا یدونه بیارن یعنی بچه هم فقیر و بدبخت باشه هم تنها باشه؟فقیر که هست چه یکی چه چندتا لااقل تنها نباشه دیگه هم درد تنهایی هم درد بی پولی دوتاش باهم

عاقلانه‌ بود

ولی کریس گوش نکرد ب تاپیک و پنج تا آورده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من دو تا فوق پولدار میشناسم یکیش چهارتا بچه داره یکیش پنج تا

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

آره فقیر میگه خودم بدبخت شدم بزار سه چهارتای دیگه هم عین خودم بدبخت کنم

دیروز یه خانمی تاپیک زده بود و دنبال یه جایی واسه سونو بود رایگان باشه و خلاصه پول نداشت رفتم تاپیک هاش رو دیدم واقعا تاسف خوردم طبقه بالای مادرشوهرش بود و دائم دعوا داشتن 

بچه ی سومش بود اين بارداری 

علت بارداریش هم وام فرزنداوری بود

یه تاپیک داشت که تو اون گفته بود بتونه یه شلوار جین واسه خودش بخره

دقیقا اطرافم همینه

با 3،4 تا بچه هنوزم اصرار دارن بچه بیارن،چون اعتقاد دارن دولت دوران بارداری و نوزادی بهشون پول میده

آینده اش چی میشه خو

لینک ناشناسمhttps://daigo.ir/secret/81831875810 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دقیقا اطرافم همینهبا 3،4 تا بچه هنوزم اصرار دارن بچه بیارن،چون اعتقاد دارن دولت دوران بارداری و نوزا ...

والا به ماکه بارداریم،هزارتومنم پول یا وام نداده!!

یه واکسن آنفولانزا نمیزنه خانمهای باردارو !!