2777
2789
عنوان

غربالگری اول و دوم چه وقتیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 78 پست
نمیدونم عزیزم و ندیدم برای کسی ک مشکلی نداره آز بدن دومی رو چون هزینه اش خیلی بالاس یکو دویسته..ولی ...

الان شما خودت بارداری غربالگری دوم که برا تعیین جنسیته مگه یه سونو یه آزمایش ندادی؟

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
نه بابا اونکه شما میگی نیست.من دارم غربالگری دوم رو میگم کاری به بعدش ندارم.ممنونم

عزیزم من خواهرم ماما و زنداداشم متخصص زنان هست..من طبق تجربیات گفتم.شاید اونجایی ک شما هستید فرق داره قوانین.موفق باشید

خدای مهربونم هزاران بار شکرت♥️یه صلوات واسه سلامتی خانوادم بفرستید دوست جوونیا لطفا..ممنونم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من خواهرم ماما و زنداداشم متخصص زنان هست..من طبق تجربیات گفتم.شاید اونجایی ک شما هستید فرق دار ...

شما منظورتون امینو سنتز هست که اگر غربالگری اول. دوم مشکل داشت میفرستن همونکه میگین هزینش زیاده.من سونو انومالی رو میگم عزیزم ک همراب با ازمایشه و ازمایشش قبل از سونو و تقریبا تو شونزده هفتگی هس

الان شما خودت بارداری غربالگری دوم که برا تعیین جنسیته مگه یه سونو یه آزمایش ندادی؟

ن ندادم.در ضمن من ان تی ۲/۲بود ولی بازم آز نداشتم...اختیاری زنداداشم گفت میتونی انجام بدی ولی گفت اینو بدون ک تا ۳ هم خطرناک نیس و احتیاج ب آز نی ..و آز هم آزاد بود و بیمه قبول نداشت میشد یکودویست..ک تو غربالگری دوم گفت همه چی طبیعیه و مشکلی نیس حتی آز هم نمیخاد...بارداری های الان همش با استرسه گلم.اصن بد ب دلت راه ندی. ب قول خواهرم الان خانومای باردار شدن منبع درامد آزمایشگاها سونو ها و دکترا ...شاید اونجا فرق داره شرایط

خدای مهربونم هزاران بار شکرت♥️یه صلوات واسه سلامتی خانوادم بفرستید دوست جوونیا لطفا..ممنونم😍
چه خب که یه ماما و یه متخصص کنارت باشه😈

ولی استرسا بیشتره اینجوری..و اصنم ن حرفشون رو گوش میکنم ن پیششون میرم زیاد..🤭🤭فک میکنم واس دلخوشیم چیزی میگن.اخرشم کلی اینور اونور میکنم ب حرف اونا میرسم..من بخاطر استرسام فشارخون بارداری گرفتم

ن ندادم.در ضمن من ان تی ۲/۲بود ولی بازم آز نداشتم...اختیاری زنداداشم گفت میتونی انجام بدی ولی گفت ای ...

چرا یکو دویست😫ازمایش غربالگری من ۱۳۰دادم که...

اولی اره دومی منظورم بود.اولی رو منم ۱۳۷ دادم

اولی اره دومی منظورم بود.اولی رو منم ۱۳۷ دادم

خب واسه دومی هم ۱۳۰هست من ازمایشگاه پرسیدم.بازم میگم اونکه شما میگی آمینوسنتزه گلم نه آزمایش غربالگری

راستی تو ان تی جنستو بهت گفتن؟ان بی هم برات انجام دادن؟شما کجا زندگی میکنید؟

راستی تو ان تی جنستو بهت گفتن؟ان بی هم برات انجام دادن؟شما کجا زندگی میکنید؟

تهرانم.ان تی و ان بی باهمه دیگه.بله احتمال دختردادن

خب واسه دومی هم ۱۳۰هست من ازمایشگاه پرسیدم.بازم میگم اونکه شما میگی آمینوسنتزه گلم نه آزمایش غربالگر ...

اینکه من میگم آزمایش چهارگانه اس گلم ک اگه مشکل دار باشه امنیو سنتز انجام میدن و این از رو بین هفته ۱۶ تا ۱۸ انجام میدن البته اگه تو اولی شک داشته باشن.بازم میگم واسه ما اینجا اینجوره..آمینیو اصن بحثش جداس و مایع دور جنینه..ک فقط وقتی انجام میدن ک چهارگانه تو شک باشه..مگه اینکه اختیاری بخای..

تهرانم.ان تی و ان بی باهمه دیگه.بله احتمال دختردادن

ای جانم..بسلامتی انشالله...مشهد اینجوریه..نمیدونم شاید تهران فرق داره..شاید از همون اول کامل تر میگیرن