2777
2789
عنوان

غربالگری اول و دوم چه وقتیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد زود؟مگههفته8نرفتی سونو اولتو؟؟

چرا رفتم ۸ هفته و دوروز بودم رفتم..تو نت بزن ماشین حساب هفته بارداری دقیق میگه چند هفته و چند روزته ...واسه من با سونو یکی بود تاریخش

۱.۶۷mm

عزیزم تیکر بارداریت میگه هنوز غربالگری دوم رو انجام ندادی..احتمالا آزمایش دومت ی چیز دیگه اس..چون هزینه آزمایش دومی یک ملیون و خورده ای میشه و اونجوری نیس ک بخوان ب همه بدن...در ضمن ان تیت نرماله..شاید شما تو اسم ازمایشا اشتباه کردید.فقط اولی آزمایشش ارزونه و فک کنم صدو خورده ای میشه که خدای نکرده اگه مشکلی باشه آمنیو سنتز و ...انجام میشه که در صورت مشکل تا قبل ۱۹ هفته فقط مجوز سقط میدن..انشالله ک ی نینی سالم و ناز بغلت میگیری ب امید خدا عزیزم..منم چندین آزمایش تا الان انجام دادم ولی فقط همون اولی با ان تی مربوط ب ژنتیک و بیماری های سندرومه

خدای مهربونم هزاران بار شکرت♥️یه صلوات واسه سلامتی خانوادم بفرستید دوست جوونیا لطفا..ممنونم😍
من بارداری اولمه خیلی میترسم خدایی نکرده مشکلی باشه.چون هفته6تا8هم لکه بینی داشتم.

منم سر بچه اولم وای پدرم دراومدحدود20تاسونوفرستادنم استراحت مطلق بودم لکه بینی داشتم رحمم دوشاخه ولی سراین نمیرم میمونم هفته 13میرم غربالگری

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
چرا رفتم ۸ هفته و دوروز بودم رفتم..تو نت بزن ماشین حساب هفته بارداری دقیق میگه چند هفته و چند روزته ...

من یه 3یا4روزی اختلاف داره.دقیق نمیدونم 24تیر یا 27تیر روز اولم بوده آخه وسط امتحانا ترم بود کلی استرس و سرم شلوغ اون موقع یادداشت نکردم

منم سر بچه اولم وای پدرم دراومدحدود20تاسونوفرستادنم استراحت مطلق بودم لکه بینی داشتم رحمم دوشاخه ولی ...

به منم استراحت مطلق گفتن ولی خب الان خوبم خداروشکر چنتا آمپول پروژسترون زدم خوب شدم الان خودم استراحت مطلق شکستم دارم میرم دانشگاه😕

عزیزم تیکر بارداریت میگه هنوز غربالگری دوم رو انجام ندادی..احتمالا آزمایش دومت ی چیز دیگه اس..چون هز ...

گلم منظور من همون ازمایش غربالگریه دیگه.توی غربالگری اول سونو میدیم بعد میریم آزمایششش.و توی غربالگری دوم اول آزمایش میدیم و هفته هجده هم سونو.حالا بعضیا میگن اگه غربال اولت مشکل نداشته باشه دیگه نمیفرستن آزمایش و فقط برا غربال دوم ی سونو میدی.اما برامن هم سونو و هم آز نوشته دکتر

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
چرا رفتم ۸ هفته و دوروز بودم رفتم..تو نت بزن ماشین حساب هفته بارداری دقیق میگه چند هفته و چند روزته ...

عزیزم برنامه نی نی پلاس رو نصب کنید سیر تا پیاز بارداریتون رو میگه.با جزییات کامل.و پیگیره کاملا.حتی گروهاش همراهن با زایمان خودتون..روز ب روزم خودش با پیاماش بهتون همه چیو اموزش میده.تاریخشم دقیقه

خدای مهربونم هزاران بار شکرت♥️یه صلوات واسه سلامتی خانوادم بفرستید دوست جوونیا لطفا..ممنونم😍
من یه 3یا4روزی اختلاف داره.دقیق نمیدونم 24تیر یا 27تیر روز اولم بوده آخه وسط امتحانا ترم بود کلی است ...

واسه من دقیق تاریخ زدم حالا دو سه روز فرقی نداره تو سونو ببین چند هفته زده طبق اون حساب کن

گلم منظور من همون ازمایش غربالگریه دیگه.توی غربالگری اول سونو میدیم بعد میریم آزمایششش.و توی غربالگر ...

نمیدونم عزیزم و ندیدم برای کسی ک مشکلی نداره آز بدن دومی رو چون هزینه اش خیلی بالاس یکو دویسته..ولی دیدم از واسه انزیمای کبدی و اینا دادن...شایدم همونه‌.در هر صورت بارداریت بی خطر عزیزم و بسلامتی زایمان کنی انشالله گلم

ممنون گلم از کجا باید نصب کنم بازار یا گوگل پلی

تو هر دوتاش هست عزیزم.من از گوگل پلی نصب کردم

نمیدونم عزیزم و ندیدم برای کسی ک مشکلی نداره آز بدن دومی رو چون هزینه اش خیلی بالاس یکو دویسته..ولی ...

نه بابا اونکه شما میگی نیست.من دارم غربالگری دوم رو میگم کاری به بعدش ندارم.ممنونم

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤