2777
2789
عنوان

قلب جنین کی تشکیل میشه؟😢😢

1029 بازدید | 84 پست

خانما ۶هفتمه رفتم سونو چون لک قهوه ای دارم .گفتن بچه جابجا شده و باید استراحت کنی و یه هفته دیگه بیا ببینیم قلبش تشکیل شده یانه؟ خیلیا نگرانم خیلی😢 میترسم چیزی بشه اخه لک قهوه ای کمردرد تیرکشیدن شکم😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش 

استرسو از خودت دور کن

توکل کن به خدا

ازش بخواه

واسه تشکیل قلبشم هنوز خیلی وقت داری

شیاف استفاده میکنی؟

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
عزیزم نگران نباش  استرسو از خودت دور کن توکل کن به خدا ازش بخواه واسه تشکیل قلبشم هنوز خیلی ...

جدی برا تشکیل قلب وقت هست؟؟؟

تا چند هفته؟!

میشه خودم شیافت استفاده کنم تو استراحت مطلقم پله داریم نمیتونم برم دکتر

پری شب رفتم شیافت نداد فقط اسید فولیک

خودت بخر بذار ضررنداره منم تو روز موعدم لک دیدم بهم داد قطع شد دو هفته بعدم رفتم سونوقلب

جدی عزیزمـ؟؟؟لکت چه رنگی بود من قهوه ای(؟نشاسته هم خوردم برا قطع لک.. فقط کمرو شکمم دردمیکنن خیلی

جدی برا تشکیل قلب وقت هست؟؟؟ تا چند هفته؟! میشه خودم شیافت استفاده کنم تو استراحت مطلقم پله داریم ...

بعید میدونم مشکلی باشه

ولی اگر دکترت گفته پس هیچی 

کاش با یه دکتر دیگه صحبت میکردی

من لک نداشتم اما درد پریودی داشتم تا هفت روز بعداز موعدم که شیاف استفاده کردم خوب شدم

بله عزیزم هنوزم وقت هست واسه تشکیل قلب عجله نکن 

توکل کن بخدا

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
بعید میدونم مشکلی باشه ولی اگر دکترت گفته پس هیچی  کاش با یه دکتر دیگه صحبت میکردی من لک ندا ...

فک کنم بلد نیست اخه فقط اسید فولیک دور جونت گفت بچت پنجاه پنجاه چون تکون خورده شاید نمونه😢

بهم شیافت نداد دکتر گفت خطر داره چون قلب تشکیل نشده

رفتی 

سونو وازینال؟؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!