2777
2789
عنوان

قلب جنین کی تشکیل میشه؟😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 84 پست

سونوی واژینال به هیچ عنوان نکن خطر سقط رو زیاد میکنه اصلا چه عجله ای داری صبر کن آخرای هشت هفته برو نزدیک نه هفته

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ته دلشو خالی میکنید پوچه چی؟؟؟

عزیزم نگران نباش

استرستم بذار کنار

منم یه بار سقط داشتم

میدونی با اینکه دوسال ونیمه میگذره

با اینک تازگیا یکی دیگه اومده جاش 

ولی هییییچوقت نتونستم فراموش کنم

نه درداشو نه از دست دادن جنینمو

دردش همیشششه باهام بود

ولی 

دیگه بهش به دید منفی نگاه نکردم

شکایت نکردم به خدا

همیشه گفتم شاید حکمتی توش بوده

حتی وقتی تو بیمارستان دکتر دست کرد تو رحمم تا ببینه دهنه رحمم باز شده. یا نه بازززم خداروشکر کردم 

خداروشکر بازم لطفش شامل حالم شد

اینارو گفتم که اگر خدایی نکرده خدایییی نکرده نشد نگهش داری نا امید نشی

به خدا گله نکنی

حق داری ناراحت بشی ولی نا امید نه

کاملا استرستو درک میکنم 

ولی اروم باش به خدا توکل کن 

مطمئن باش خدا باهات دشمنی نداره

برعکس میخواد بهترین چیزا واسه تو باشه😊

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
خود دکتر ک سونو میگرفت گفت بچه ت تکون خوردن حتما بچه ای دیده دیگه . خو ب ساک نمیگه بچه

عزیزم به امید خدا میری قلبشم می شنوی اول ساک تشکیل میشه تو این هفته ها فقط تشکیل سلول هست و تقسیم سلول 

واقعا برام عجیبه که چرا اون یکی سونو نفرستاده اون کاملا اوکی هست اما سونو معمولی نمیتونه صدای قلب رو تشخیص بده تو هفته های پایین

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
دعام کن عزیزم شکم و کمرت هم دردمیکردن؟

ببین عزیزم من چهار بار حامله شدم الان یه دختر هفت ساله و یه پسر نه ماهه دارم اینارو گفتم که بهت بگم مضرر ترین چیز تو بارداری استرسه خیالت تخت اگه تاریخ پریودت درست باشه شش هفته قلب تشکیل نمیشه 

درد هم تو اوایل بازداری طبیعیه چون هنوز تو لگنه و هورمونا بشدت زیاد شدن درد داری

چرا ته دلشو خالی میکنید پوچه چی؟؟؟ عزیزم نگران نباش استرستم بذار کنار منم یه بار سقط داشتم میدون ...

مرسی عزیزم😘😘😘😘😘ان شالله هرچی از خدا بخای همون میشه ..اخه بهم گفت بچه ت نبض داره ولی قلبش هنوز تشکیل نشده یه هقته دیگه بیا ..بازم مرسی از دوستاتی ک نظر دادن😚

منم اوایل حاملگی لک قهوه ای دیدم الان دخترم هفت سالشه قلب بچه م از هشت هفتگی ببعد تشکیل میشه کلا لک ...

از هفته 5تا8 تشکیل میشه

بچه ای هم که قسمت باشه بمونه می مونه 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
مرسی عزیزم😘😘😘😘😘ان شالله هرچی از خدا بخای همون میشه ..اخه بهم گفت بچه ت نبض داره ولی قلبش هنوز ت ...

انشاالله بهترین اتفاقا واست بیوفته

دعات میکنم

توم دعا کن ایندفعه بتونم نی نیمو بغل بگیرم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
دعام کن عزیزم شکم و کمرت هم دردمیکردن؟

توروخدا حرفای اینارو گوش نده من بیبی ۰ک زدم مثبت یکی گفت نه حامله نیستی بابا الکیه و...نمیدونم فازشون چیه

سلام ☺دوستای عزیزم منم مثل همه شما کابر قدیمی ام که اکانتهام به باد رفته 😏گفتم که نگید عضویت مبارک آلرژی دارم بهش😁اینم بگم صدتا اسم مستعار انتخاب کردم نیاورد خسته شدم گفتم پوووووووف و نوشتم و درکمال ناباوری سیو شد🤐همتونو دوست دارم شماهم منو دوست داشته باشید😋دیگه چی بگم؟؟؟  راستش حرفی ندارم فقط یه تیکه کلامی دارم که توهر شرایطی آرومم میکنه اونم اینه که تو بدترین شرایطم به فکر بدتراز خودت باشی و هیچوقت خودتو نبازی خدا ی جایی خودشو بهت نشون میده که از بودنش حیرت زده میشی خوب سرتونو درد نیارم🤗بدرود عزیزرانم
چشم عزیزم مرسی😘😘😘😘😘مم فقط از لک و تیر کشیدن شکم میترسم

ببین اصلا استرس نگیر حاملگی پوچ کجا بوده میگن آخه😒

فقط استراحت کن وقتی قلب تشکیل شد شیاف هم میتونی استفاده کنی 

لکی که دیدی میتونه بخاطر لانه گزینی نطفه باشهاصلا نگران نباش

مرسی عزیزم😘😘😘😘😘ان شالله هرچی از خدا بخای همون میشه ..اخه بهم گفت بچه ت نبض داره ولی قلبش هنوز ت ...

نبض داره خب بچه هست دیگه

عسل نخور چیزای گرم نخور 

منم لکه بینی داشتم تا پایان ماه4شیاف گذاشتم الان پسرم اینجا خوابیده 

بچه ای که باید بمونه میمونه توکلت بخدا

خانما پوچ نیست من هفته شیشم بارداریم دقیقا هفته چندم تشکیل میشه قلب جنین

هشت ببعد تشکیل میشه گلم اصلا شش هفته خبری نیست سونو دادی