2777
2789
عنوان

قلب جنین کی تشکیل میشه؟😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 84 پست
شیاف بذار زودی قطع بش جاش سفت بشه خطرناک نیس 

الان مسیله قلب هست خدای نکرده بارداری پوچ باشه برای چی سفتش کنه؟؟

ولی دکتر من همزمان هم شیاف داد هم فرستاد سونو

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فقط سونو معمولی

نشون نمیده چه توقعی دارن دکترت و پزشک سونو چرا سونو وازینال نکردن سونو معمولی نشون نمیده چون سن بارداریت پایین هست من اول رفتم بیمارستان دولتی گفت برو سونو وازینال ساک معلومه بچه معلوم نیس

اا

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خانما پوچ نیست من هفته شیشم بارداریم دقیقا هفته چندم تشکیل میشه قلب جنین

پوچ بودن ربطی به هفته نداره من هفته7لکه بینی داشتم فرستاد سونو از هفته5تشکیل میشه تا فکر کنم هفته 8وقت داری

بهم شیافت نداد دکتر گفت خطر داره چون قلب تشکیل نشده

منم اوایل حاملگی لک قهوه ای دیدم الان دخترم هفت سالشه قلب بچه م از هشت هفتگی ببعد تشکیل میشه کلا لک قهوه ای علامت بدی نیست ولی گرمی جان نخور و چیزایی که نفاخه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
پوچ بودن ربطی به هفته نداره من هفته7لکه بینی داشتم فرستاد سونو از هفته5تشکیل میشه تا فکر کنم هفته 8و ...

خود دکتر ک سونو میگرفت گفت بچه ت تکون خوردن حتما بچه ای دیده دیگه . خو ب ساک نمیگه بچه

خب وقتی جنین دیده پوچ نیس دیگه پوچ جنینی هم نیس

خیلی وقتا ساک تشکیل میشه ولی توش بچه ای نیست بهش میگن بارداری پوچ 

من هفته7لکه بینی داشتم خیلی تحقیق کردم در این مورد

حدود ساعت ۹ لک دیدم فردا شیافت بحخم بذارمـ؟؟ وقتی شیافت گذاشتی کمر و شکمت خوب شد دردشون

اره بهتر شدم اون اوایل چون عفونتم داشتم دردش از اونم بود عزیزم من بهت مدیونت نشم ی وقت این خانوم گفتن پوچ باش و جاش سفت تر بشه ...ب من دکترم قبل سونو بهم داد تا وقتی قلبشونم دید تا ی مدت بعدم شیاف میذاشتم 

خدایاشکر🌹