2777
2789
عنوان

جاریم مسخرم میکنه یا‌شوخی میکنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 48 پست
خوب من برخوردم چی باشه 

به نظر من بدون اینکه با شوهرت دعوا کنی و با آرامش به شوهرت بگو که متوجه رفتار اونا باشه و بیشتر هوات و داشته باشه و با اونا تنهات نذاره

به هیچ وجح به هیچ کس دیگه ای نگو، چون اگه بگی اونا انکار میکنن و شما متهم میشی به خود کم بینی یا دو به هم زنی و دعوا درست کردن

فقط دیگه به هیچ وجح باهاشون هم کلام نشو، فقط در حد سلام و خداحافظ، حتی اگه اونا اومدن پیشت تو پاشو برو جای دیگه، یا گوشی بگیر دستت و محلشون نده

من خوشکل ترم ولی اونا خوش تیپ و قد بلندتر ولی من سر کار میرم درآمدم بالاس ولی اونا نه شوهرم خیلی ازم ...

جسارتا خُلي پس!!

شوهرت تعريفتو ميكنه جلوشون بهش ميگي نگو؟!!

ميخواي شوهرتم باهاشون بشن٣تا بخندن بهت؟

خودتو يكم بگير

آره دستت انداختن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه کدوم مانتویی ۵ متر پارچه میخواد؟! مگه لباس عروسه؟! تابلو دارن مسخره اش میکنن، میخندن یعنی اوسگل ...

اخه من تو مسائل زنانه زیاد وارد نیسم مثلا آشپزی و خیاطی اما به خاطر کارم از مسائل مردانه مثل اقتصاد و اینا سر در میارم برا همین مردا سوالات اقتصادی یا دارایی یا بیمه ازم زیاد میپرسن اینا هیچی نمیگن اما یه چیز زنانه بپرسم دستم میندازن 

اخه من تو مسائل زنانه زیاد وارد نیسم مثلا آشپزی و خیاطی اما به خاطر کارم از مسائل مردانه مثل اقتصاد ...

مگه همه زنها آشپز یا خیاط هستن

اصلا ارزش آدمها به این چیزا نیست، به شعور و انسانیته که جاریهای شما ندارن

شما هم مشخصه خیلی خانوم و فهمیده هستی، اصلا خودت و درگیر آدمای حقیر دور و برت نکن، بهشون فکر نکن، اونا فکر میکنن با کوچیک کردن تو، خودشون بزرگ میشن.

به نظر من که کلا نادیده بگیرشون، فقط سلام و خدا حافظ، همین، به شوهرت هم بگو که درجریان باشه و یه وقت ازت گله نکنه که چرا رفتارت با اونا سرده