2777
2789
عنوان

جاریم مسخرم میکنه یا‌شوخی میکنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 48 پست
من خوشکل ترم ولی اونا خوش تیپ و قد بلندتر ولی من سر کار میرم درآمدم بالاس ولی اونا نه شوهرم خیلی ازم ...

خب دیگهههه

همینا باعثشه

عزیزم اونا بهت حسودی میکنن

اصلا از اول فهمیدم این رفتارا حسادتشونو میرسونه

پیش ب سوی قوی تر شدن...
مثلا اون دوتا قدشون خیلی بلنده من کوتاهم بعد دوتایی خیاطن  یه مدل مانتو نشون دادم گفتم چند متر ...

کاش دقیقا بعد این حرکات یکی همینجوری باهاشون برخورد کنه تا اون ذهن کثیفشون  وقلقلک بده شاید یکم مث ادم رفتار کردن متتفرم از جاریات اه اه اه اه اه حالم بهم خورد😒کجا تربیت میشن اینا چطور برای همسر بودن انتخاب میشن چطور تووجامعه ظاهر میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونه از حسادت اینکار ها رو می‌کنن ،باهاشون همکلام نشو اصلا در حد خودت نبینشون،خیلی کارشون زشته

به خدا من اینقدر خودشون بچه هاشون دوست دارم نمیدونم چرا اینطور میکنن 

عزیزم جاریهات خیلی بیشعور هستن

شما هم واسه خودت احترام و شخصیت قائل باش و دیگه باهاشون هم کلام نشو، حتی اگر اونا باهات حرف زدن یا جواب نده یا لبخندی چیزی تحویلشون بده یا سرتو یه تکونی بده و....

حتی اگر کس دیگه ای نبود که باهاش حرف بزنی گوشی بگیر دستت

من خوشکل ترم ولی اونا خوش تیپ و قد بلندتر ولی من سر کار میرم درآمدم بالاس ولی اونا نه شوهرم خیلی ازم ...

جلوی ای تعریفا رو بگیر هر جور شده باعث دشمنی میشه. 

رفتارخو عوض کن باهاشون نه قهر باشی ولی بهشون توجه نکن و کمتر همکلام شو 

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج

خب پر واضحه که متاسفانه حسود تشریف دارن. تو اصلا خودتو دست کم نگیر اونا حس سرخوردگی دارن

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
میخام یه بار رک بگم منو مسخره میکنی؟ بگم یا نه 

معلومه ک میگه نه سو تفاهمه و فلانه ادم حساب نکن اصلا فقط در حد احترام ظاهر حفظ بشه چقد اخه یه ادم میتونه تادون باشه چطوره ک اطرافیان تذکر نمیدن بابت رفتارشون یعنی متوجه نیستن/:   

مثلا اون دوتا قدشون خیلی بلنده من کوتاهم بعد دوتایی خیاطن  یه مدل مانتو نشون دادم گفتم چند متر ...

عزیزم مشخصه از سادگیت سواستفاده میکنن مثلا برای مانتو یک مترو هشتاد تا دو متر نهایت پارچه لازمه با قد و هیکل متوسط نه چاق اونم مانتو ساده نه خیلی گشاد و بلند ولی اینکه گفتن پنج متر مسخره کردن باهاشون سرسنگین باش به نظرم اما وارد دعوا نشو بی محلی کن 

🎨 
اسکلن بابا ولشون کن مثلا پنج متر پارچه خنده داره شوخی داره چیه  یااینکه پنج متر کمتر یا بیشتر ...

آخه کدوم مانتویی ۵ متر پارچه میخواد؟! مگه لباس عروسه؟!

تابلو دارن مسخره اش میکنن، میخندن یعنی اوسگلی نمیفهی و....