هرحرفی بزنم یه چیزی جواب میده با اون جاریم باهم میخندند منم میخندم میگم حتما شوخی میکنن باهام اما جمعه که بیرون بودیم هرچی میگفتم بهم نگاه میکردن میخندیدن یواشکی با اینکه حرفم جدی بود حالا از جمعه همش پیش خودم میگم نکنه حرفایی کنه قبلا به شوخی برداشت میکردم هم تمسخر بوده اخه من خیلی روراست و مثبت اندیشم میخام اگه مسخرم میکنن دیگه حرف نزنم
مثلا اون دوتا قدشون خیلی بلنده من کوتاهم بعد دوتایی خیاطن یه مدل مانتو نشون دادم گفتم چند متر ...
کاش دقیقا بعد این حرکات یکی همینجوری باهاشون برخورد کنه تا اون ذهن کثیفشون وقلقلک بده شاید یکم مث ادم رفتار کردن متتفرم از جاریات اه اه اه اه اه حالم بهم خورد😒کجا تربیت میشن اینا چطور برای همسر بودن انتخاب میشن چطور تووجامعه ظاهر میشن
شما هم واسه خودت احترام و شخصیت قائل باش و دیگه باهاشون هم کلام نشو، حتی اگر اونا باهات حرف زدن یا جواب نده یا لبخندی چیزی تحویلشون بده یا سرتو یه تکونی بده و....
حتی اگر کس دیگه ای نبود که باهاش حرف بزنی گوشی بگیر دستت
معلومه ک میگه نه سو تفاهمه و فلانه ادم حساب نکن اصلا فقط در حد احترام ظاهر حفظ بشه چقد اخه یه ادم میتونه تادون باشه چطوره ک اطرافیان تذکر نمیدن بابت رفتارشون یعنی متوجه نیستن/:
مثلا اون دوتا قدشون خیلی بلنده من کوتاهم بعد دوتایی خیاطن یه مدل مانتو نشون دادم گفتم چند متر ...
عزیزم مشخصه از سادگیت سواستفاده میکنن مثلا برای مانتو یک مترو هشتاد تا دو متر نهایت پارچه لازمه با قد و هیکل متوسط نه چاق اونم مانتو ساده نه خیلی گشاد و بلند ولی اینکه گفتن پنج متر مسخره کردن باهاشون سرسنگین باش به نظرم اما وارد دعوا نشو بی محلی کن