2777
2789

اگه با آرد معمولی نونوایی درست کنیم ، خوب نمیشه؟ برای خمیرپیتزا میخوام

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باهاش پیراشکی و نون صبحانه درست کردم خیلی خوب شده بود به همسایه هامم دادم همه پسندیده بودن

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
من درست کردم بد نشد فقط زیاد نباید ورزش بدی خشک میشه

ممنون عزیزم

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
عزیزم برای پیتزا اتفاقا با آرد نونوایی ترد تر و بهتر میشه

واقعا؟ آخه توی گروه های آشپزی میگفتن اگه آرد معمولی نونوایی باشه لطافتش رو از دست میده

من باهاش پیراشکی و نون صبحانه درست کردم خیلی خوب شده بود به همسایه هامم دادم همه پسندیده بودن

با آرد معمولی نونوایی؟

آره عزیزم هم با آرد نون بربری درست کردم هم با آرد نون لواش

سپاس عزیزم

واقعا؟ آخه توی گروه های آشپزی میگفتن اگه آرد معمولی نونوایی باشه لطافتش رو از دست میده

شما خمیر لطیف رو معمولا برای پیراشکی مثلا لازم داری

برای پیتزا اتفاقا آرد ننونوایی باعث میشه حالت خمیری پنیر کمتر بشه و ترد تر بشه. من که برای پیتزا از آرد بربری استفاده میکنم و خوشمون میاد چون خمیر نمیشه 

شما خمیر لطیف رو معمولا برای پیراشکی مثلا لازم داری برای پیتزا اتفاقا باعث میشه حالت خمیری پنیر کمت ...

مرسی عزیزم