الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا؟ آخه توی گروه های آشپزی میگفتن اگه آرد معمولی نونوایی باشه لطافتش رو از دست میده
شما خمیر لطیف رو معمولا برای پیراشکی مثلا لازم داری
برای پیتزا اتفاقا آرد ننونوایی باعث میشه حالت خمیری پنیر کمتر بشه و ترد تر بشه. من که برای پیتزا از آرد بربری استفاده میکنم و خوشمون میاد چون خمیر نمیشه