2777
2789
عنوان

لاغری زیاد..چیکارکنم ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 173 هستم

وزنم 45بود

باردارم شدم خیلی شیک. شدم58

زایمانم کردم خیلی شیکتر. شدم 46

شیردادم شدم 43

همه میگفتن تو ازدواج کن چاق میشی، بزا چاق میشی، شیر بده چاق میشی، اصن تکون نخوردم

من حتی خیلیم یمدت خوردم چاق بشم، میگم خیلی یعنی 3برابر ادمای معمولی، ولی فقط معدم بزرگ شد اصن چاق نشدم

فقط یمدت ایروبیک میرفتم تا 52 رسوندم خودمو

شهادتت مبارک سردار
افرین همینارو ب منم میگفتن😂😂😂

ولش کن بابا، ما ماننکن الاصلیم، مانکنا کلی بی غذایی میکشن و رعایت میکنن مث ما بشن پول بگیرن مطرح بشن🤣

من که وا دادم، درست بشو نیستم که نیستم شوهرمم میگه چاق شدی طلاقت میدم، البته اوایل میگفت. الان تا میگه میگم زورم کنی چاق بشمم نمیشم. تازه اوایل همش حواسش به غذام بود، الان فقط میگه این همه میخوری کجات میره؟! 

شهادتت مبارک سردار
ولش کن بابا، ما ماننکن الاصلیم، مانکنا کلی بی غذایی میکشن و رعایت میکنن مث ما بشن پول بگیرن مطرح بشن ...

بهلههههه..😀خیلی شبیه همیم ما😂😂خودمم زیاد طرفدار چاقی نیستم از بس اطرافیان میگن اوه چقد لاغری اعصابم بهم میریزه😞😞

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙

سلام عزیزم شما باید وعده های غذاییت رو بیشتر کنی و تا ۶ وعده برسونی میان وعده هات رو با مواد پر کالری پر کن مثل بادام زمینی و فرنی با موز و ...

قرص زینک پلاس هم استفاده کن خیلی خوبه

شیر خشک و نشاسته ام خیلی چاق کنندس امیدوارم که جواب بده

سلام عزیزم شما باید وعده های غذاییت رو بیشتر کنی و تا ۶ وعده برسونی میان وعده هات رو با مواد پر کالر ...

ممنون عزیزم .اره میرم میگیرم یا شیرخشک یا سرلاک..توکل ب خدا

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙
بهلههههه..😀خیلی شبیه همیم ما😂😂خودمم زیاد طرفدار چاقی نیستم از بس اطرافیان میگن اوه چقد لاغری اعصا ...

ولشون کن بابا، دختر عمومم لاغر بود ولی خب استخون بندیش درشت بود، الان زایمان کرده شده اندازه ساید بای ساید😂😂😂😂😂😂میگفت الهییییی کوفتت بشه که هنوز هیکلت همونه، هی بر میگشت بهم میگفت کوفففففففتت بگیری الهی

همش به خودت انرژی مثبت بده، 

جواب اطرافیانم بده، البته محترمانه

من الان زدم تو کار سرلاک و شیر خشک یذره صورتمو پر کنم. 

شهادتت مبارک سردار
ولشون کن بابا، دختر عمومم لاغر بود ولی خب استخون بندیش درشت بود، الان زایمان کرده شده اندازه ساید با ...

اره واقعا عزیزم..اره منم میخوام برم بگیرم..😍😍

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙