2777
2789
عنوان

لاغری زیاد..چیکارکنم ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 34 پست
واقعا ..من بیشتر نگرانیم بخاطر همونه که با کمبود وزن باردار شم...

عزیزم من شنیدم اگه هرشب شیر موز با عسل و یه قاشق شیر خشک بخوری چاق میشی...سویق چاق کننده ام خوبه عوارض نداره حداقل...من مثل شمام ولی چون بچه شیر میدم انگار هیچی روم تاثیر نداره روز به روز بدترمیشم😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من به پیشنهاد یه دوستام از یه پیج قرص لاغری  گلوریا گرفتم و واااقعا جواب گرفتم ۱۸ کیلو تو سه ماه کم کردم 

عاااالی بود هیچ عوارضی هم نداشتم حتی ازمایش کاملم دادم همه چی اوکی بود🥰 

خیلی هم مشاوراشون صبورن و پشتیبانی خوب دارن و همه سوالاتونو جواب میدن  براتون پیجشو میزارم 

Happy.life.online

09136903687

سلام من قدم 170هست با وزن ۵۰.قرص اونیکس گرفتم فعلا یه بسته تموم شده وزنم شد ۵۲.قرص المانیه خواستی تهیه کنی ضرر نمیکنی

میشه یسریا  رو دوست داشت و همزمان خداحافظی باهاشون رو انتخاب کنی میشه هر روز دلت برای یه نفر تنگ بشه و همچنان خوشحال باشی که اونا تو زندگیت نیستن