2777
2789

سلام دوستان پسر من ۳ سالو۸ ماهشه تازگی ترسو شده تو اتاق تنها نمیمونه بیشتر جاها دنبالم میاد، اتاق تاریک باشه میاد بغلم میخابه،گاهی به رو نمیاره ترسیده گاهی میگه ،میگم ازچی میترسی میگه باب اسفنجی ،شوهرم چندتا کارتون واسش زد از اونا ترسید چندروزیه حذف کردم

از ی مشاوره کودک کمک بگیر

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت گفتي ديگه به خاطر كارتونه پسر منم خيلي محتاطه اما از اتاق و تاريكي نميترسه توروخدا كارتوناي مناسب سنشون براشون بزاري اين ترسا طولاني مدت باهاشون ميمونه

عزیزم پسر منم از وقتی تی وی میبینه فکر میکنه الان هیولا میاد خونه مون دیگه اصلا نمیذارم ببینه پویا رو پاک کن و براش توضیح بده. روش حساس نشو پسرم بعد از یه هفته خوب شد. این مدت پیشش بخواب و براش ایجاد امنیت کن.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
یه مدت باز کارتون ترسناک دید اینطور شد حذف کردم از سزش افتاد تقصیر شوهر بی فکرمه پسرم اصلا ترسو نبود

خب به شوهرت جدی تذکر بده

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
خودت گفتي ديگه به خاطر كارتونه پسر منم خيلي محتاطه اما از اتاق و تاريكي نميترسه توروخدا كارتوناي منا ...

میزنه کارتون سه سال بعد کارتونو من میبینم میگرخم اخه ما کارتون فقط با زبان انگلیسی میذاریم

بهله پسر منم از بت من ترسیده کلا تو‌تخت ماست   ما هم کاریش نداریم  تا خودش دیگه نترسه بره ...

من خیلی از این چیزا نگران میشم دوست ندارم پسرم ازهیچی بترسه دوست نذارم تو زندگی کوچکترین استرسی داشته باشه

عزیزم پسر منم از وقتی تی وی میبینه فکر میکنه الان هیولا میاد خونه مون دیگه اصلا نمیذارم ببینه پویا ر ...

پسرم جونش به کارتوناش بسته نمیشه نبینه کارتونای خودش که اموزش زبانم هستن عالی ان ترس ندارن