شکستم بدهم شکستم توی22سالگی شدم یه زن 50ساله تا میام شاد باشم باید تقاص بدم خسته شدم ازبس دلم و شکستن و غصه خوردم خسته شدم ای خدا پس کی میشه ماهم خونه بخریم از پیش این قوم شوهر بریم خسته شدم از بس خوبی کردم و شکستن منو تا احتیاج دارن فرشته میشن تا اینکه کارشون تموم میشه دیگه نگاهم منمیکنن مردم از بس که بدی دیدم و خوب شدم باهاشون الهی که خدا بدجوری بزنتشون زمین ،الهی هیچ وقت رنگ خوشی نبینن الهی تک تک بلاهایی که سرم آوردن سرشون بیاد الهی تک تک زجرهایی که بهم دادن رو بکشن همون اندازه من
الهی چه گسترده و بی صدا میبخشی وما چه حسابگرانه تسبیح میگوییم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت