2777
2789
عنوان

همين الان به چى فكر مى كنيد؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 82 پست

شکستم بدهم شکستم توی22سالگی شدم یه زن 50ساله تا میام شاد باشم باید تقاص بدم خسته شدم ازبس دلم و شکستن و غصه خوردم خسته شدم ای خدا پس کی میشه ماهم خونه بخریم از پیش این قوم شوهر بریم خسته شدم از بس خوبی کردم و شکستن منو تا احتیاج دارن فرشته میشن تا اینکه کارشون تموم میشه دیگه نگاهم منمیکنن مردم از بس که بدی دیدم و خوب شدم باهاشون الهی که خدا بدجوری بزنتشون زمین ،الهی هیچ وقت رنگ خوشی نبینن الهی تک تک بلاهایی که سرم آوردن سرشون بیاد الهی تک تک زجرهایی که بهم دادن رو بکشن همون اندازه من   

الهی چه گسترده و بی صدا میبخشی وما چه حسابگرانه تسبیح میگوییم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده مگه

امضاموبخون

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
بچت چی شده عزیزم

زایمان زودرس ومرد

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
امضاموبخون

عزیزممم😔😔انشالله خدا یکی دیگه بهت میده گلم اگه بخوای خودتو ببازی واسه روحیت خوب نیست انشالله دوباره اقدام میکنی خدا باز ی نی نی خوشگل بهت میده زیادی گریه نکن ناشکری میشه خدا مصلحت ما رو بهتر میدونه عزیزم

مهربان باش و دوست بدار❤شاید فردایی نباشد...🌹