2777
2789
دوروز قبل موعدم ینی 14 روز بعداز hcg و بتام 18 بود دوروز بعد موعدم شد 168 دوروز بعدش شد 486

Arefeجون من امروز ی روز شد ک پریم عقب افتاد رفتم آز دادم بتا ۳۶ بود زنگ زدم دکترم گفت تا ی هفته بعد از پری آزمایش مثبت کاذب نشون میده ، چون hcg زدی. 

امروزم میشد ۱۷ روز از زدن hcg گذشته بود . 

حالا توو دلمو بدجور خالی کرده دکترم استرس گرفتم ،  

آخه هیچ ماهی اینجوری نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Arefeجون من امروز ی روز شد ک پریم عقب افتاد رفتم آز دادم بتا ۳۶ بود زنگ زدم دکترم گفت تا ی هفته بعد ...

ن عزیزم ایشالله ک مثبته منم 14 روز بعد hcg جوابم مشکوک شد ب دستور دکتر دو بار دیگه بعد 48 ساعت تکرار کردم و بتا رفته بود بالا شماهم حتما بارداری 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱
ن عزیزم ایشالله ک مثبته منم 14 روز بعد hcg جوابم مشکوک شد ب دستور دکتر دو بار دیگه بعد 48 ساعت تکرار ...

فدات شم برام خیلی دعا کن ان شالله ک توو راهیت به سلامت بیاد بغلت

فدات شم برام خیلی دعا کن ان شالله ک توو راهیت به سلامت بیاد بغلت

مرسی عزیزم حتما دوباره بعد 4 روز ازمایش بتا تیتر بده انشالله حتمابارداری

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱
می تونم بپرسم بعد طی چه مراحلی این امپول می زنید اخه دوتا از دوستام باردار نمیشن دوست دارم کمکشون ک ...

این آمپول واسه آزادسازی تخمکه....خیلیا باهاش باردار میشن

بعضیا هم امکان داره نشن

خب پس مگه نمیگن تا ۱هفته بعد از پری مثبت کاذبه؟؟ البته من ک فردا موعدمه.....چقدررر سخته این انتظار. ...

10 روز کاذبه از 13 روز بعد از اچ سی جی حاله بیافته بارداری

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠