hanikaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 184 عنوان شیو زیربغل با اپیلیدی یا اپیلاسیون؟؟؟؟ 1945 بازدید | 31 پست سلام عزیزان .باتوجه ب اینکه میگن زیربغل و ناحیه ممنوعه خیلی حساسه و کلی غده هست اطرافش ... اشکالی نداره با اپیلیدی شیو کرد یا اپیلاسیون بهتره؟ تیره نمیشه با اینا؟ بهترین روشش چیه دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊 1398/06/27 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 من اپیلاسیون کردم پوستم کنده شدا...خون اومد و کلی کبود شد و درد داشتم تا دو هفته...دیگه همش ژیلت میزنم آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
لباس_عروس_فروش عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 14783 لیزر بهترینهولی من فعلا اپلاسیون میکنم Are you lost baby girl?
bizines عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 219 بهترین روش لیزره اونم جای خوب و مطمئن،چون اپلیدی مثل ژیلته ختب نیس پوست رو هم تیره میکنه و اپیلاسیون هم غدد رو تحریک میکنه با همدیگر مهربان باشیم♥️
سایرن۷ عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 23 اگر پوستت حساس نیست اپیلاسیون کن و برای تیرگیش هم لیمو ترش و جوش شیرین قاطی کن بزن.
ashegezendegiam عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 2917 شیو بعد روغن رازیانه خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
hanikaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 184 بهترین روش لیزره اونم جای خوب و مطمئن،چون اپلیدی مثل ژیلته ختب نیس پوست رو هم تیره میکنه و اپیلاسیون ... وااااقعا؟؟؟ ایپیلیدی واسه دستو پاهم بده؟ دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
hanikaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 184 اگر پوستت حساس نیست اپیلاسیون کن و برای تیرگیش هم لیمو ترش و جوش شیرین قاطی کن بزن. اپیلاسون میگن پوست زیربغلو شل میکنه دیدین خیلیا زیربغلشون ی جوری شلو آویزون و زشت میشه دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
bizines عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 219 وااااقعا؟؟؟ ایپیلیدی واسه دستو پاهم بده؟ من پاهامو میزدم انگار سوراخ سوراخ میشد موها از ریشه کنده میشدن ولی کلی زیرپوستی ایجاد میشد برای دستو پا اپیلاسیون خوبه ولی زیربغلو بیکینی لیزر با همدیگر مهربان باشیم♥️
hanikaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 184 لیزر بهترینه ولی من فعلا اپلاسیون میکنم شل نشده زیربغلت؟ بیکنی رو که شنیدم شل میکنه قشنگ دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
hanikaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 184 من پاهامو میزدم انگار سوراخ سوراخ میشد موها از ریشه کنده میشدن ولی کلی زیرپوستی ایجاد میشد برای دستو ... خب اپیلاسیون خیلی هزینش بالاس خودمم انجام بدم خیلی کثیف کاری داره دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
لباس_عروس_فروش عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 14783 شل نشده زیربغلت؟ بیکنی رو که شنیدم شل میکنه قشنگ نه بیکنی رو ننداختم تاحالا Are you lost baby girl?