2777
2789
عنوان

شیو زیربغل با اپیلیدی یا اپیلاسیون؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 31 پست
من پاهامو میزدم انگار سوراخ سوراخ میشد موها از ریشه کنده میشدن ولی کلی زیرپوستی ایجاد میشد برای دستو ...

اپیلاسیون موها رو زیاد نمیکنه؟ من ییییه کوچولو شکمم داره اگه بزنم زیادتر نمیشه؟ خودم حساسم وگرنه دید نداره

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
خب اپیلاسیون خیلی هزینش بالاس خودمم انجام بدم خیلی کثیف کاری داره

من تو خونه موم میندازم کثیف کاری نمیشه دقت کنی حله

دوتا پاهات تا زانو تا ۱ ساعت برق میفتن 

با همدیگر مهربان باشیم⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو خونه موم میندازم کثیف کاری نمیشه دقت کنی حله دوتا پاهات تا زانو تا ۱ ساعت برق میفتن&n ...

با موم آره؟ من ی بار انداختم خودم . هی مومم سفت میشد دوباره گرمش میکردم دوبارم سوزوندم خودمو لک شد😣 

موم سرد پس 🤔 چند وقته انجام میدین؟

من والا دو ماه انجام دادم انقدررر کم شد باورم نمیشد خود خانومه هم میگفت ادامه بدی کلا دیگه در نمیاد من راضیم برای صورتم هم انجام دادم موهاش خیلییی کم شد

من والا دو ماه انجام دادم انقدررر کم شد باورم نمیشد خود خانومه هم میگفت ادامه بدی کلا دیگه در نمیاد ...

چقد خوب 🤔 ممنون ک راهنمایی کردی😘

چرا از موبر استفاده نمیکنی؟اونم خوبه.

اتفاقا همیشه از موبر استفاده میکنم . اما زود ب زود درمیاد مثلا ی هفته ای دونه دونه میشه درمیاد دیگه .هیجوقت ژیلت نمیزنم .

بهترین روش لیزره اونم جای خوب و مطمئن،چون اپلیدی مثل ژیلته ختب نیس پوست رو هم تیره میکنه و اپیلاسیون ...

لیزر هی باید با ژیلت بزنی توی دوره اش.

میترسم تیره شه

خب راحت برو لیزر تا دیگه در نیاد . دوستام برای صورتشون رفتند راضیند.

لیزر باید از ژیلت استفاده کنی توی دوره ی درمان و میگن تیره میکنه 

من اپیلیدی استفاده میکنم خیلیم راصیم تازه سیاهیشم خیلی کم شده اونایی ک میگن مثل ژیلته حتما از اون سرش استفاده میکنن که مثل تیغه😐

درد میگیره اما بعد یکی دوبار مو نازک میشه دردش خیلی کمتر میشه خیلیم راحته خودت توخونه راحت میتونی استفاده کنی

من اپیلیدی استفاده میکنم خیلیم راصیم تازه سیاهیشم خیلی کم شده اونایی ک میگن مثل ژیلته حتما از اون سر ...

شما پوستت سفیده یا سبزه؟ اره من دستوپامو ایپلیدی میکنم خیلی کم شده موهام و نازک  اما زیربغلو نزدم میگن تیره میکنه نمیدونم .شاید شما سفیدی که تیره نشده .من یگم گندمیم خیلی سفید نیستم سبزه ام نیستم

شما پوستت سفیده یا سبزه؟ اره من دستوپامو ایپلیدی میکنم خیلی کم شده موهام و نازک  اما زیربغلو نز ...

اره پوستم سفیده فکر نمیکردم ربطی به رنگ پوست داشته باشه...اخه من ژیلت میزدم الان اپیلیدی استفاده میکنم خیلی راحتم موهاش نازک شده دو هفته سه هفته ای یه بار میزنم درمیاد کم و نازک...سیاهیشم خیلی کمتراز وقتی ژیلت میزدم شده