سلام عزیزان .باتوجه ب اینکه میگن زیربغل و ناحیه ممنوعه خیلی حساسه و کلی غده هست اطرافش ... اشکالی نداره با اپیلیدی شیو کرد یا اپیلاسیون بهتره؟ تیره نمیشه با اینا؟ بهترین روشش چیه
دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من والا دو ماه انجام دادم انقدررر کم شد باورم نمیشد خود خانومه هم میگفت ادامه بدی کلا دیگه در نمیاد من راضیم برای صورتم هم انجام دادم موهاش خیلییی کم شد
من اپیلیدی استفاده میکنم خیلیم راصیم تازه سیاهیشم خیلی کم شده اونایی ک میگن مثل ژیلته حتما از اون سر ...
شما پوستت سفیده یا سبزه؟ اره من دستوپامو ایپلیدی میکنم خیلی کم شده موهام و نازک اما زیربغلو نزدم میگن تیره میکنه نمیدونم .شاید شما سفیدی که تیره نشده .من یگم گندمیم خیلی سفید نیستم سبزه ام نیستم
دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
شما پوستت سفیده یا سبزه؟ اره من دستوپامو ایپلیدی میکنم خیلی کم شده موهام و نازک اما زیربغلو نز ...
اره پوستم سفیده فکر نمیکردم ربطی به رنگ پوست داشته باشه...اخه من ژیلت میزدم الان اپیلیدی استفاده میکنم خیلی راحتم موهاش نازک شده دو هفته سه هفته ای یه بار میزنم درمیاد کم و نازک...سیاهیشم خیلی کمتراز وقتی ژیلت میزدم شده