2777
2789
عنوان

تاپیک رو چرا ترکوندین😐😂

119 بازدید | 19 پست

به عنوان کسی خانواده پدریم  اصلا مذهبی نیستن و خانواده مادری مذهبی 

میگم که وضعیت خانواده مادریم بهتره خوشحال‌تر و زندگی بهتری دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی صحبت های زیادی در جواب به تاپیکتون داشتم که تایپ کنم اما چون از حوصله من و شما و بقیه خارجه و احتمال ترکیدن تاپیک شما هم بالا میرفت نگفتم که البته در نهایت ترکید😕، فقط بطور خلاصه میگم تا وقتی چیزی رو به هم و به دیگری تحمیل نکنیم( چه شادی، چه غم و عزا و ....) و به کسی آسیبی نرسونیم میتونیم هرکاری دلمون خواست بکنیم و هر مراسمی رو دلمون خواست برای شادی خودمون جشن بگیریم یا هر روزی رو عزاداری کنیم، اما در کنارش قشنگه سنت های اصیل ایرانی( منظور من از ایرانی ، تمام مردم ایران با هر نژاد و پیشینه ایی هست که در حال حاظر ملیت ایرانی دارند یا در ایران زندگی میکنند) خودمون مثل نوروز و ... رو هم جشن بگیریم چون هم باعث شادی هستش هم باعث میشه تاریخ و آیندگان فراموش نکنن که ما یعنی ملتی به نام ایران وجود داشتن و همچین رسومات و فرهنگ هایی داشتن

چون حرف حق میزنیم نمیتونن بپذیرن خدا و ائمه از همه چیز بالاتر و برترند

لطفا بیایید به هم احترام بذاریم و چیزی رو تحمیل نکنیم به هم، اینطوری واقعا زندگی واسه همه مون قشنگ تره

خیلی ها چنان حرف هایی به امام حسین زدن که واقعا نمیدونم قراره چه بلایی سرشون بیاد

اینقدر امام حسین مظلومه که مطمئن باش طوریشون نمیشه ...

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
لطفا بیایید به هم احترام بذاریم و چیزی رو تحمیل نکنیم به هم، اینطوری واقعا زندگی واسه همه مون قشنگ ت ...

امر به معروف و نهی از منکر از واجباته تموم کنیم روشنفکر بازی های الکی و آبکی را 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️