2777
2789

دوستان سلام 

ميخام برم اربعين كربلا  واسه اولين بار پياده تاحالا نرفتم وسايل معمولا چي ميبرن؟سخته ؟و اينكه خط كه آنتن نميده اونجا نت از كجا بايد بيارم تماس بگيرم با إيران؟؟

در ضمن مسافرتمون مرد باهامون نيس و جمع زنونه اس ..و دوتا بچه ٥و ٦ساله باهامونه...و ما ميخوايم يه هفته بعد اربعين برگرديم و دوهفته قبل اربعين بريم .....

خواهشا ميكنم نظرتون و بگين راهنمايي كنيد اجرتون با امام حسين...🙏🏼🙏🏼

خدايا اميدم فقط به توست..معجزه كن..💚🙏🏼

سه هفته خیلی نیست ؟

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا اینکه کیفتون رو سنگین نکنید که به ببخشیدا به غلط کردن میوفتین یه دست لباس کافیه خوراکی هم زیاده نمیخواد با خودتون ببرید دوما سعی کنید چند روز قبل اربعین برگردید که وحشتناک شلوغه اذیت میشید

کاربری قدیمیم ولی به علت شناسایی شدن تغیر کاربری دادم