2777
2789
ميشه بگى چرا مرد باشه ؟؟ممنون ميشم🙏🏼

چونکه اولا برای رفت و آمد نیاز داری با راننده های عرب حرف بزنی من با اینکه شوهرم همراهم بود ی بار یکیشون کلی کرم ریخت... 

دوما حمل وسایل ک چون راه طولانیه خیلی سخت میشه با این ک فقط ی کوله وچیک بود ما همه رو می‌دادیم مردامون ی خانمی هم تو مرز بود ک مرد نداشت مجبور بود وسایلش بده دیگران ببرن

سوما بعضی جاها خیلی خیلی شلوغ میشه (مخصوصا امسال) ک خب مرد و زن قاطین من شوهرم دستاشو دورم می‌گرفت ک ب کسی نخورم

اینا چیزایی بود ک فعلا ب ذهنم رسید:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنين آنتن ميده تو خود كربلا ،؟؟؟؟ چون قبلا رفتن اما پياده نه انتن نداشتم كه... رومينگ فعال كرده ...

آره من هر روز در ارتباط بودم با ایران سیمم همراه اول بود

آره رومینگ فعال بود اصلا رومینگ بخوای نخوای دم مرز فعال میشه

چونکه اولا برای رفت و آمد نیاز داری با راننده های عرب حرف بزنی من با اینکه شوهرم همراهم بود ی بار یک ...

ممنون عزيزم كه گفتي لطف كردي🙏🏼 خب ما سعي ميكنيم شلوغ باشه مرد زياد باشه نريم جلو به خاطر همين زود ميريم و دير ميايم تا خلوت بشه و اينكه فقط اون مورد راننده كه گفتي ميمونه كه خدا خودش به حق امام حسين كمكمون كنه...😔🙏🏼

خدايا اميدم فقط به توست..معجزه كن..💚🙏🏼

سيم كارت عراقي توى فرودگاه ميتونين بخرين 

سيم كارتاي ايرانم جواب ميده حتى اينترنتشم توى مسير پياده روى كار ميكنه ولى خيلى خيلى گرون ميفته. 

به نظر منم يه مرد همراهتون باشه خيلي بهتره يا حداقل با كاروانى چيزى برين.

آره من هر روز در ارتباط بودم با ایران سیمم همراه اول بود آره رومینگ فعال بود اصلا رومینگ بخوای نخوا ...

عه خودش فعال ميشه فكر كردم خودمون بايد فعال كنيم ☹️

راستی ی نکته مهم دیگه اینکه برنامه ریزی کنید قبل روز اربعین کربلا باشید چون قیامت اربعین و موکبا هم اغلب پر پس حداقل ی روز قبل اربعین کربلا باشید

روز اربعین هم حرم نرید خیلی بهتره چون صد در صد تنه می‌خورید و خب ده روز قبل و بعد روز اربعین رو مثل اربعین مراجع اعلام کردن زیارت اربعین حساب میشه

نکته بعد اینکه تو مسیر نجف کربلا حتما حداقل ی ساعت قبل غروب توقف کنید تو موکب ها چون نزدیک غروب بشه موکبا پر میشن و مجبور میشید تو حیاط موکبا بخوابید ک خب سرده هوا شبا

راستی ی نکته مهم دیگه اینکه برنامه ریزی کنید قبل روز اربعین کربلا باشید چون قیامت اربعین و موکبا هم ...

واااي مرسي كه گفتىً ممنون ازت اجرت با امام حسين🙏🏼

من امسال  نمیتونم برم ولی دلم داره میترکه از غم اگ شد ب یاد منم باش ان شاء الله ک سفرخوب و پر باری داشته باشی:) 

ی چیز دیگم بگم  کلا وسایل ضروری فقط ببر چون اونجا موقع استراحت اینقدر خسته ای ک حوصله لباس عوض کردنم نداری تو مسیرم ی چرخایی هست میفروشن خیلیا دارن از نا بخری راحت تری برای حمل وسایل

من امسال  نمیتونم برم ولی دلم داره میترکه از غم اگ شد ب یاد منم باش ان شاء الله ک سفرخوب و پر ب ...

قول ميدم تو حرم امام حسين يادت كنم 🙏🏼

ان شاءالله حاجتت روا بشه...🙏🏼

خيلي لطف كردي ممنونم ازت🙏🏼😘😘😘