خانم ها من شاغلم نمیخوام کارم رو از دست بدم..باردارم..چند ماه دیگه بچه دومم به دنیا میاد ..مهد بچه سه ماهه تحویل میگیره؟؟دلم از همین الان براش کبابه طفلی بچه ام
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
مگه 6 ماه مرخصبی نداری ؟ منم مشکل شما رو دارم البته آبان زایمان میکنم و تا اردبیهشت مرخصی هستم بعدش هم پرستار میگیرم تا یکساله بشه بعدش میزارم مهد نزدیک شرکت . نه نوزاد شیرخوار و فکر نمیکنم قبول کنن
خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی
اگه مامانت میگیره بده مامانت اگه نه مهدهایی هستن که از دوماه به بالا میگیرن یه مهد خوب پیدا کن
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
یه مهدهایی قبول میکنن. ولی من دلم نیومد. پرستار گرفتم، بچه رو میزارم خونه مامان بابام پرستار هم میره اونجا...هزینش زیاد میشه ولی چاره ای نداشتم. قراره از ۷ مهر این کارو کنم
شرکتی هستیم..برو مرخصی کسی جایگزین میارن بعد هم میگن نیرو داریم
عزیزم ۶ ماه که مرخصی زایمان داری، بعدش شکایت میکنی ۳ ماه دیگه هم میدن، برگشای سرکار دیدی جایگزین داری، برو شکایت کن و از بیمه بیکاریت استفاده کن، بعدشم خدا بزرگه، تازه اداره کار وقتی از بیمه بیکاری استفاده کنی برات کار هم پیدا میکنه
«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند