2777
2789
عنوان

بچه ی سه ماهه کجا بزارم برم سرکار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 39 پست
میشه بگی هزینه پرستار چقدره و از کجا پرستار مطمئن و خوب گیر آوردی ؟ 

الان دخترم ۱۳ ماهشه، دانشجو هستم. مرخصی گرفتم. پرستار مطمئن گیر آوردنش سخته. من از ۹ ماهگی میخواستم پرستار بگیرم دلم نیومد و مورد مناسب هم‌پیدا نکردم. اینقدر به این ور و اون ور سپردمممم تا بالاخره پیدا شد. شنبه تا ۴شنبه ۸ صبح تا ۳ ظهر، ۱ ملیون و ۱۰۰. باید از خیلی قبل به فکر باشی. به شرکت های خدماتی هم میتونی زنگ بزنی اما اغلب خوب نیستن. بعضی از مربیای مهد هم حاضر میشن بیان که نسبت به شرکت های خدماتی اغلب بهتر اما گرون ترن

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
الان دخترم ۱۳ ماهشه، دانشجو هستم. مرخصی گرفتم. پرستار مطمئن گیر آوردنش سخته. من از ۹ ماهگی میخواستم ...

من مجبورم از 6 ماهگی پرستار بگیرم از 9 تا 5 بعد از ظهر زمانش خیلی زیاده والا موندم چیکار کنم

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجبورم از 6 ماهگی پرستار بگیرم از 9 تا 5 بعد از ظهر زمانش خیلی زیاده والا موندم چیکار کنم

با این ساعت کاری، شرکت ها (البته من شیراز پرسیدم). فقط کار بچه ۱و ۲۰۰ میشه. متاسفانه خیلی سخته، اما چاره ای نیست

با این ساعت کاری، شرکت ها (البته من شیراز پرسیدم). فقط کار بچه ۱و ۲۰۰ میشه. متاسفانه خیلی سخته، اما ...

احتمالا تهران باید تا 1800 الی 2 تومن باشه باز هم مهم نیست نهایتا 6 ماه براش پرستار میگیرم بعدش میزارم مهد نزدیک شرکت 

احتمالا تهران باید تا 1800 الی 2 تومن باشه باز هم مهم نیست نهایتا 6 ماه براش پرستار میگیرم بعدش میزا ...

من یه تاپیک در این مورد زدم. یه خانمی گفت تهران ۱ و ۷۰۰ هست. 

من اینو اصلا نمیدونستم حتی کسی که بیمه اش کامل رد نمیشه هم میتونه استفاده کنه یا فقط واسه بیمه تمام ...

باید از سمت محل کارت ماه به ماه بیمه تامین اجتماعی اجباری برات رد شه اون وقت مشمول قانون بیمه میشی 

باید از سمت محل کارت ماه به ماه بیمه تامین اجتماعی اجباری برات رد شه اون وقت مشمول قانون بیمه میشی&n ...

منظورم اینه ماه به ماه باید بیمه کامل رد بشه؟ جون مثلا خیلی ها هستند مثلا پونرده روز براشون بیمه رد میشه

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
منظورم اینه ماه به ماه باید بیمه کامل رد بشه؟ جون مثلا خیلی ها هستند مثلا پونرده روز براشون بیمه رد ...

نه فرقی نمیکنه به انداز ه ای که برات بیمه رد میشه میتونی از خدمات استفاده کنی . مثلا حقوقی که برای مدت زایمان بهت میده نصف حقوق بقیه ست چون بیمه ات نصف رد میشه .