2777
2789

پسر دختر خالم   دنیا ک اومد همه چیش اوکی سالم  بعد ۳ماهش بود شایدم کمتر تشنج کرد و از اون به بعد تا الان که یکسالشه گردن نگرفته تعادل نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکش کنه بچه منم دیر گردن گرفت 

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

برادر من همینطوری بود . تا سه سالگی هم زنده بود ولی کنترل هیچ اندامیشو نداشت بعدشم فوت شد. علتشو دیر به دنیا اومدن. یا زردی خیلی بالا میدونیم. مشکل ژنتیکی نداشت. تشنج هم میکرد.

نوه عموی شوهرخواهرشوهرم چنین موردی روداشت  گردن نمیگرف  راستش الان ۶ سالشه متاسفانه همونجوره 

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "