2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه ای که گردن نگیره خوب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 45 پست
ان شاالله درمان بشه  دختر من که 9 سالش و هنوز نمی تونه گردن بگیره

ای خدا شمام مثل من بچه مریض داری ؟ 

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

من همچین موردی تو نزدیکانم دیدم دقیقا تو ۶ ماهگی تشنج کرد بچه قبلش سالم بود

و تا الان که ۱۰ سالشه متاسفانه گردن نمیگیره و هیچکاری نمیتونه کنه و پوشک میشه و کاردرمانی و گفتار درمانی میبرن و ولی هم پزشک بردن و نمونه برداری ولی مشخص نشد علت تشنج 

امیدوارم مورد شما خوب بشه انشالله

زندگی زیباست چشمی باز کن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنب مثلا گردنشو صاف نمیتونی نگه داره انگار شل و ول  و اونجوری منظورمه🙄

راه هم نمیره یابول 

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
من همچین موردی تو نزدیکانم دیدم دقیقا تو ۶ ماهگی تشنج کرد بچه قبلش سالم بود و تا الان که ۱۰ سالشه م ...

خداکنه درست بشه..اخه اگ از اولن اونجوری بود  ادم حرص نمیخورد ولی بیچاره سالم بود چقدرم خوشگله.... میگفتن یکی از پروتئین هاش شیر مادرش زیاد بوده و باعث تشنج شده یه همچین چیزی

متاسفانه 

خدا سلامتی وتوان به خودمون بده دوستم میفهممت خیلی سخته

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
خداکنه درست بشه..اخه اگ از اولن اونجوری بود  ادم حرص نمیخورد ولی بیچاره سالم بود چقدرم خوشگله.. ...

عزیزم انشالله به حق ۵ تن تمام کودکان اسیب دیده شفا پیدا کنن مخصوصا مورد شما الهی آمین

زندگی زیباست چشمی باز کن