2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بیاید در مورد خرید جنس ایرانی با هم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 50 پست

کالاهای ایرانی فقط خوراکی هاش خوشمزه ن

معلوم نیست توش چی میریزن که اینقد خوشمزه میشن مثل پفک مینو  

آنگاه که لیاقت دریافت خدا را در خویش داشته باشی ، بدان که او به هزاران شیوه در تو تجلی خواهد کرد.

مامانم یه یخچال امریکایی قدیمی داره . سالهاست کار.میکنه بدون هیچ مشکلی. عالیه عالیه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا نگاه نمیکنم کجاییه هر کدوم بودجم برسه و به نسبت قیمتش جنسش خوب باشه میخرم البته اللن همه چی گرون شده و هیچی به نسبت قیمتش جنس جالبی نداره . بعد میام خونه میبینم اکثرا چینیه و کمی ناراحت میشم ولی خب تقصیر من چیه جنسای چینی رو جمع کنن

از اینکه سخنان گهربار منو لایک میکنید متشکرم  

اخه نکه جنسای ایرانی خیلی هم مال ایرانه😒

از کشورها دیگه میارن اینجا سرهم میکنن😐 اونم درست انجام نمیدن

آشنایی هم ک ما خود ایرانه اولاشو خوب تولید میکنن ک فروش بره بالا و برند شن بعدش دیگه از مواد اولیش کم میکنن و تر میزنن توش بس ک وجدان کاری تو ایران زیاده

ب شخصه پول داشته باشم جنس خارجی و ترجی میدم

من از شامپوی ایرانی استفاده میکنم. پریم 

از شامپو بچه فیروز و اسپری گره باز کنش هم خیلی راضی ام. 

از کیک دو قلوی تاینی بی نهایت لذت میبرم. از محصولات باراکا هم همینطور. از محصولات چرم مریم بی نهایت راضی ام

بجاش تو لوازم ماشین و تعمیرات و  اینا هرچی ایرانیه با بدترین کیفیته. 

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
من تلاشم رو میکنم که ایرانی بخرم . حتی خیلی جاها میپرسم کجاییه .اگه ایرانی باشه میگیرم اما ف ...

خیلی خوبه اینکه گاهی جنس ایرانی رو ترجیح می دی منم حرفم اینه به هر کالایی به خاطر ایرانی بودنش نه نگیم. 

من هرکدوم که خوبه استفاده میکنم  محصولات آرایشی اینلی و کالیستا خیلی خوبن  اسنوا و پاکشو ...

منم از اینلی راضیم

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

من تلاشم رو میکنم که ایرانی بخرم . حتی خیلی جاها میپرسم کجاییه .اگه ایرانی باشه میگیرم اما ف ...

آره دقيقا همينطوره چيزاي برقي رو مثل يخچال و لباس شويي... اينا خوب نيستن ايرانيش ولي بقيش خدايي خوب بوده

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

اصلا مسئله جنس خارجی و ایرانی نیس

مردم در ازای پولی که میپردازن کیفیت میخوان

کمتر کسی میلیاردره و بین اون میلیاردرها هم خیلی ها دنبال برندبازی نیستن که پول خودشون رو به رخ بکشن

از بین اجناس ایرانی تنها چیزی که با گرون بودنش مشکلی ندارم صنایع دستیه ایرانی هس

باورکنید مردم باهوش هستن و اگر کالایی اعتماد بازار رو جلب نکرده باشه مقصر مردم نیستند

ایناهمش حرفه خواهر 

ایرانییی خیلی محصولات خوبم دارهه 

من خودم همش اوریفلیم سوئدی میزدم  قبل گرونیا  با خودمم میگفتم ایرانی اشغاله 

گرون که شد دلار 

گشتم ایرانی پیداکردم لوازم ارایش  با تحقیق 

کلی خوب پیدا کردم😍

تو هما چی الان تلاش میکنم ایرانی فقط

من اصلا نگاه نمیکنم کجاییه هر کدوم بودجم برسه و به نسبت قیمتش جنسش خوب باشه میخرم البته اللن همه چی ...

البته اینم بگم یه وقتایی خود فروشنده میگه ایرانی داریم چینی داریم فلان جایی هم داریم رگ غیرتم جوش میاد میگم خب معلومه ایرانی. مثلا دیروز که  لامپ خریدم پیش اکمد برام

از اینکه سخنان گهربار منو لایک میکنید متشکرم  

ميدونين مشکل اکثر کارخونه هاي ايراني چيه اونم اينه ک کيفيت اولويت کارشون نيست مثلا شما بريد ي شکلات خارجي بخريد بعد طعمشو با ي شکلات خوب ايراني مقايسه کنيد آيا يکيه ؟؟ نه، من خودم ايراني ميخرم ولي واقعا ديگه کيفيت براشون مهم نيست مثلا خاله من نه سال پيش بود فک کنم ي ماشين لباس شويي اتوماتيک پاکشوما خريد الان هنوز داره ازش استفاده ميکنه آخ نگفته ولي حالا بريد ي لباسشويي پاکشوما الان بخريد قطعا ديگه مثل چن سال پيشش نيست

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️