2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شمایی که پاکی و نجسی برات مهمه پس به یه سری اصول دینی و شرعی مقید هستی، درسته؟!

وسواس پاکی نجسی خاله من داشت.حمامش زیر شش ساعت امکان نداشت تموم بشه..یه روز از صبح رفت حمام بیرون نمیومد شوهر خالم با کتک اوردش بیرون..دستشویی یک ساعت میرفت.هیچکس جرعت نداشت خونش بره..خونه کسی میرفت رو فرش کسب پا نمیزاشت دمپایی میپوشید وایمیستاد روی زمین یا مبل نمینشست‌.با چکمه پلاستیکی میرفت دستشویی که اب به پاش نپاچه..نون خشک نمیخورد که یه وقت لثه ش خون نیاد نجس بشه..تلوزیون رو تو حمام اب کشید گوشی های تلفن دایم میسوختن از بس اب میکشید مبل ها همه چوبها باد کرده بود از ابکشی..دیوانه کننده بود خیلی زجر میکشید خودش ده سال به این وضع بود ولی میگفت من تمیزم وسواس نیستم...تا اخر راضی شد یکسال روانکاوی رفت پیش روانشناس و دارو مصرفرکدد الان خوبه خوبه

بله

خدا امواتت رو بیامرزه.

مرجع تقلیدت رو زنگ‌بزن دفترش یا اگر میتونی برو. 

مفید و مختصر توضیح بده و جواب رو با دقت بشنو (حتی ضبط کن بعدا به دردت میخوره) و سفت و سخت عمل کن. 

اولش خیییییلی سخته‌ها، یه چی میگم یه چی میشنوی! ولی هرجا اون حس اومد سراغت که "اینو یه بار دیگه آب بکشم مطمئن بشم بهتره" مطمئن باش داری به حرف شیطان گوش میدی. خدا برای بنده هاش سختی نخواسته (این آیه قرآن هست) پس این از وسوسه شیطان ملعون هست که قسم خورده همه رو منحرف کنه، هرکسی رو از یه راهی.

من این حس رو داشتم (و هنوزم دارم) دقیق موقع وسواس حالا هرچیزی، اون فکر تلقین‌کننده هی تو سرم یه چیزی رو تکرار میکرد در حدی که برای خلاصی ازش هرکاری میکردم. همین اشتباه بود. چاره‌اش بی اعتنایی بود. به خودت بگو میخوام آب نکشم، میخوام همین یه بار بشورم و پاکه و خلاص. چرا جون خدا گفته. 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
خدا امواتت رو بیامرزه. مرجع تقلیدت رو زنگ‌بزن دفترش یا اگر میتونی برو.  مفید و مختصر توضیح بد ...

ممنون عزیزم 

حتما این کارو میکنم چون خسته شدم از وسواس...

کاش دلها در چهره ها بود.....
ممنون عزیزم  حتما این کارو میکنم چون خسته شدم از وسواس...

من خیلی راجع به این مسئله (اسمش هم برام ناراحت‌کننده است!) تحقیق کردم، خییییلی زیاد تماس میگرفتم که بپرسم و بدونم. 

هر کس که نداند و بداند که نداند

لنگان خرک خویش به مقصد برساند

حکایت منه، دارم با زحمت و سختی آروم آروم درستش میکنم. 

ان.شاءالله خوب خوب میشی دوستم. به خدا توکل کن. 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
انشاالله هر دومون خوب بشیم عزیزم توکل به خدا...

توکل به خدا ...

اره خودم که سرد و خشک هستم یبوست هم گرفتم سودایی هستم 

پس فقط به خاطر سودا هست خوردن قرص هیچچچچ فایده نداره عزیزم.حتما باید دکتر طب سنتی بری.منم سودا دارم شدید وسواس فکری منفی نگری استرس و اضطراب عدم اعتماد به نفس  لاغری خواب های پریشان و حتی رو پوست صورت هم تاثیر میزاره.وقتی میدونی سودا داری چرا پی درمانش نیستی.حتما بایددددد پرهیز غذایی کنی