2777
2789

بچه ها من همونم ک گفتم شوهرمو مامانم در ارتباط بودن ولی گویا فقط درد دل میکردن میخوام با مامانم حرف بزنم ولی نمیدونم چی بگم حالم خوب نیس همش میخوام خودمو بکشم چی بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑هیچی نگو .. دل مادرت میشکنه گناه داره

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

به نظرم با همون مشاور كه چند روز پيش صحبت كردي در تماس باش

موضوع رو كاملاا واضح كن نه براي ديگران كه براي خودت تا ندوني فكرت درسته يا توهمه نميتوني از شك و دودلي و نفرت دست بكشي

موضوعو داري كش ميدي با كمك مشاور حل كن تا بتوني راحت به زندگيت برسي

خب بهم گفت با مادرم صحبت کنم

بله در جريانم اما اول كه از پيش مشاور اونده بودي خيلي افكارت منظمتر بود الان انگار دوباره به هم ريخته

منظورم اينه باهاش در تماس باشي كه بدوني چطور با مادرت مطرح كني