2777
2789
عنوان

شوهرتون چقدر تو بچه داری کمکتون میکنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 25 پست
هیچ کمکی  غر هم میزنه امشب پسرم گریه میکرد نمیدونم چش بود ساعت ۹.۱۰ بود شروع کرد فریاد کشیدن که ...

حالا آگه یک سال دیر میشد بچه دار شدنمون خودشون و مارا میکشتنا اما حالا که دارن اصلا انگار نه انگار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا آگه یک سال دیر میشد بچه دار شدنمون خودشون و مارا میکشتنا اما حالا که دارن اصلا انگار نه انگار&n ...

اره واقعا   شوهرم میگه بچه دوم بیاریم میگم نمیخوام   میگه میرم زن میگیرم  بیاره واسم  حالا انگار خیلی وقت میزاره واسه بچه اش امشب سه ساعت گریه کرد پسرم ی تکون بخودش نداد بچه رو اروم کنه   خودم چادر سر کردم بردم تو کوچه

خسته نمیشی؟؟ بهش غر نمیزنی چرا کمکت نیس؟؟ 

هلاااک میشم پسر من خیلی شیطونه حتینصفه شب گاهی بیدار میشه میره از در و دیوار میگیره و راه میره.

گاهی بهش میگم ولی میبینم اصلا حواسش نیس این میوفته و زخمی میشه فقط کفری میشم.

از6صب که پسرم بیدار میشه تا 10 شب که بخوابه و 3ساعت چرتای کوتاه روزانش باقیش دائم دنبالشم

یه صلوات کوچولو برام بفرست بی زحمت  
قربونت شم زورم بهش نمیرسه. نگم برات از جمعه ها که ۸ صبح بچه رو بیدار میکنه صبحونشون بده، از خدا راضی ...

قانع شدم😐

باز شوهر من یسره میکه بزارش روپات بخوابونش اینم شیطون مگه وایمیسته اصلا نمیشه به زور چیزیو بهش تحمیل کرد😂😂😂فک میکنه بچه فقط خوابش میاد😂

یه صلوات کوچولو برام بفرست بی زحمت  
قانع شدم😐 باز شوهر من یسره میکه بزارش روپات بخوابونش اینم شیطون مگه وایمیسته اصلا نمیشه به زور چیز ...

خدا حفظش کنه بزرگ بشه اوصاعت بهتر میشه، من الانتو بهترین شرایط مادر بودنمم دخترمم اذر میشه ۵ پسرمم ۳ سالشه، اوایل خیلی سخت بود ، این میخوابید اون یکی بیدار میشد ، دست و تنها خیلی عذاب اور بود 

همسرم من که خیلی کمک حالم خدا خیرش بده😶 دوتا بچه پشت هم دارم صبح میره ده شب میاد اگه خواب باشن بید ...

عزیزم شوهرت دیونه اس؟

اگه دست بزن نداره، شب که خودش رفت بخوابه ، شما بچه ها رو جمع نکن ، بزار بازی و گریه و سروصدا رو ببرن بالا سر خودش ، یه دو شب که بی خوابی بکشه از دستشون ، شاید آدم شد

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم