سلام به همه ی دوستان٬دخترم دو سالشه و شبا رفلاکس معده اذیتش میکنه٬از بدو تولد داشته و از سه هفتکی بالا میاورد الان بالا نمیاره ولی شبا اذیت میشه٬وزنش خیلی کمه٬هفت کیلو و نیم٬دکترهای زیادی بردم ولی نتیجه نگرفتم٬آزمایشاتش سالم بوده
من با موتیلیوم و نکسیوم و اس امپرازول که فک کنم ایرانیه نکسیومه و زانتاک جواب گرفتم
♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم
شربت راینتدین خارجی بگیر بهش بده منم پسرم رفلاکس داشت الان خوب شده بزرگ شده اسم شربتش الان یادم تمیا ...
زانتاک ؟
دکتر بهش زادیتن داده حالا دیشب دادم راحت خوابید٬نمیدونم طولانی مدت عوارض داره یا نه٬بیشتر نگران وزنش هستم٬خیلی کمبود وزن داره٬آزمایشهای هورمونی هم داده سالم بوده
کسی میدونه چرا بعضی نوزادها رفلاکس معده دارن؟اخه دخترم خیلی اذیت شد پدر منم درآورد٬من موقع زایمان دردام شروع نشده بود که آمپول بهم زدن بیشتر از نه ساعت درد کشیدم ببمارستان دولتی بودم امکان داره به خاطر این موارد باشه