2777
2789
عنوان

چقد دانشگاه سخته

98 بازدید | 12 پست

کتاباش وحشتناکه 😵‍💫 

تا دوماه دیگه 9 تا کتاب کامل باید بلد بشم برم برا امتحان 

خدا یی چطوری میخونید سوالا همه سراسری (پیام نورم)   

خدایا حذفی نداره یعنی؟ 

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

😂عزیزم

چرا اگه زیاد باشه بعضی از استاد ها حذف میکنن یا یسری قسمت هارو مشخص میکنن

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

😂عزیزمچرا اگه زیاد باشه بعضی از استاد ها حذف میکنن یا یسری قسمت هارو مشخص میکنن

نخند لعنتی 😂 

دارم پاره میشممم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخند لعنتی 😂 دارم پاره میشممم

ای بابا پس منو چی میگی که امسال سال ۵ هستم😂

دروغ گفتن بهتون اگه بیایین دانشگاه راحتین😂نباید باور میکردین

تازه هنوز ۱ سال دیگه دارم بعد انشاالله واسه کارشناسی ارشد برم یه جای دیگه

زیاد سخت نگیر اینم میگذره

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

پیام نور که آسونه۸ نمره فقط رفتن به کلاس هاستاز ۱۲ تای بقیه هم خب یکمی بخونی قبولیچیزی نیستتازه پیام ...

واقعا اصلا اینطوری نیس مخصوصا برای مهندسیا بری هم درست نمره میانترم نمیدن کلاسا تشکیل نمیشه استاد کلا نمره نمیده کتاباشم خیلی سنگینه 

من مجبور شدم دوباره کنکور دادم روزانه اوردم

واقعا شما مبخونبن؟ ۸سال دانشجو بودم کلا شب امتحانی بودم جز سه سال اخرو ک ازشد بود😆

😑پس چجور پاس شدی

پیام نور که آسونه۸ نمره فقط رفتن به کلاس هاستاز ۱۲ تای بقیه هم خب یکمی بخونی قبولیچیزی نیستتازه پیام ...

کتاب 200 صفحه ای بعد استادا که سوال در نمیارن 

سراسریه سوالا پس باید کل کتابو خوند خوبیش اینه تستیه کتاب تخصصیم که 300 صفحس🥲😅 

سخته با با سخته تازه استادمم کنفرانس میخواد خدا بگم چکارش نکنه😂

ای بابا پس منو چی میگی که امسال سال ۵ هستم😂دروغ گفتن بهتون اگه بیایین دانشگاه راحتین😂نباید باور می ...

کارشناسیت 6 ساله؟ 😮

کارشناسیت 6 ساله؟ 😮

نه امسال سال پنجمیه که دانشجوام بعدش کارشناسی ارشد میخونم و میره پی کارش