دوست گلم تلقین نکن بخودت ک زندگیت بدوت علاقه اس سعی کن تو خلوت خودت نامه های عاشقانه بنویسی واسه ی شوهرت و ابراز علاقه کنی جملات زیبا و عاشقونه رو اینقد بنویس و تکرار کن ک تموم اون افکار بد از ذهنت برن و این حس قشنگ جاشونو بگیره .مطمعن باش اگه بخای خدا هم کمکت میکنه
بچه ها منو نامزدم از طرف خانواده ها با هم اشنا شدیم الان چند ماهه نامزدیم تلفنی در ارتباطیم هر چند وقت یه بارم با هم میریم بیرون الان ما سنتی هستیم یا عشقی؟
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
ازدواجم سنتی هست ۹۵ درصد راضیم اون ۵ درصد هم بخاطر اخلاقش که لجباز و مغرور هست راضی نیستم 😃🤣🤣
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍