2777
2789
عنوان

خانما کی ازدواجش عشقی بوده کی سنتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 59 پست

دوست گلم تلقین نکن بخودت ک زندگیت بدوت علاقه اس سعی کن تو خلوت خودت نامه های عاشقانه بنویسی واسه ی شوهرت  و ابراز علاقه کنی جملات زیبا و عاشقونه رو اینقد بنویس و تکرار کن ک تموم اون افکار بد از ذهنت برن و این حس قشنگ جاشونو بگیره .مطمعن باش اگه بخای خدا هم کمکت میکنه

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه طرف مقابلم بهم زیادی محبت کنه خیلی هوامو داشته باشه خیلی دوسم داشته باشه چرا که دوسش نداشته باشم

چون شوهر داری 

معنی نمیده محبت و علاقه به کس دیگه 

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
من به کس دیگه محبت نمیکنم فقط نمیتونم فراموشش کنم

خب میگی کسی بهم محبت کنه دوستش دارم

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
منظورم شوهرم بود شاید علاقه چندانی به شوهرم نداشته باشم ولی ازخیانت هم متنفرم تا اسم شوهرم هست توشنا ...

ببخشید من اشتباه فهمیدم

خوشحالم که اشتباه متوجه شدم 

امیدوارم پایدار و سلامت باشین و زندگی به کامتون باشه

من سنتی

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

ازدواجم سنتی هست ۹۵ درصد راضیم اون ۵ درصد هم بخاطر اخلاقش که لجباز و مغرور هست راضی نیستم 😃🤣🤣

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
منم احترام میذارم درکش میکنم ازش توقعی ندارم اصلا همجا پشتشم بهش دروغ نمیگم خیانتی تا حالا نکردم ول ...

انشاالله درست میشه عزیزم گاهی آدما از رو فشار روشون خیلی حرفای بی ربط میزنن خودتو ناراحت نکن عزیزم.

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍