2777
2789

اونایی ک عشقی ازدواج کردن چند درصد از زندگی الانشون راضی ان؟کسی ام هست ک شوهرش بعد از ازدواج  تغییر کرده باشه با دوران دوستی

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔

من با عشق ازدواج کردم . خداروشکر 100 درصد راضی ام 😊❤

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عشقی ازدواج کردم راضیم نمیگم مشکل نداریم ولی به خاطر علاقه تحمل میکنم اگه عشق نبود نمیتونستم تحمل کنم.

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍

من نیمه سنتی ازدواج کردم

شوهرم تو یه مهمونی منو دید یه هفته دوست بودیم بعد یه هفته به مامانش گفت خونمون زنگ بزنه بعد زیر نظر خانواده ها ارتباط داشتیم دو ماه بعدش نامزد کردیم دو ماه بعد نامزدی هم عقد کردیم

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت