2777
2789
عنوان

اگه میخاید تهمت پربازدیدی بزنید وارد تاپیک نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 4408 بازدید | 182 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده من تو یبارش مردیکه آشغال ول کن نبود آخر ی پسر رو سر کوچه دیدم بهش گفتم میشه بامن تا ی مسیری ...

بخدا من صبح یاد دختربچه هایی افتادم که بهشون تجاوز شد ببین اونا چه شکنجه روحی شدم تا برسم خونه اشکام بند نمیومد

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
واییییی خدا چقدر خندیدم.منم از تصورت تصور کردم به شومبولش دستبند بزنن و ببرنش😂😂😂😂😂😂😇

😂😂ای خدا(اون ایموجی ک دختره میزنه ب پیشونیش)

😑سایت نداره

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

من دبستان یه سرویس داشتم خیلی عوضی بود از کلاس اول تا اول راهنمایی سرویسم بود دیگه باهاش نرفتم خاک بر سر راجب مسائل حنسی با من حرف میزد میگفت سینه هاتو نشون بده مال خودشو نه ولی عکس بهم نشون میداد 😐😢

هارشدن مرتیکه ها یبار منوخاهرم میرفتیم توراه کتابخونه ی ماشین پرازپسر افتاددنبالمون همه ی راه فحشش ...

وای یه بارم فوتبال تازه تموم سده بود، تیم شهر ما برده بود،  دختر و پسر ریخته بودن بیرون، یه پیکان پر از پسر بود. فکر کنم یه ۸ نفری توش بودن. یکی که از سمت پنجره بیرون بود، از کنار دخترا رد شدنی قشنگ دست مینداخت اونجای دخترا (ببخشید واضح گفتم). هعی دور دور میکردن بیشعورا. 

خیلی 
بچه ها عورت نمایی یعنی چی منظورهمون ویراژ دادن تو خیابون؟

ویراژ دادن با موتور با جناب شومبول گرامی که اومده بیرون هواخوری😂😂😂😎😎😎😎

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍